Sunday, May 27, 2018

Fibermax Body Dream : Detox Toksin dari Badan

Fibermax Body Dream : Detox Toksin dari Badan

Fibermax body dream merupakan produk yang digunakan untuk membantu mengurangkan berat badan, mencegah perut boroi, menyingkir toksin, melegakan sembelit dan melancarkan pergerakan usus. Senang cerita fibermax ini adalah untuk detox toksin iaitu bahan yang boleh menjadi racun dalam badan bila kita tak singkirkan keluar dari badan. Detox atau detoksifikasi adalah merupakan suatu proses pembersihan sistem pencernaan (usus, ginjal & hati) dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tanpa kita sedar telah masuk di dalam badan kita dalam jangka masa yang lama.

Friday, May 18, 2018

Freskin White Body Shower : Kulit Putih dan Wangi

Freskin White Body Shower : Kulit Putih dan Wangi

Freskin White Body Shower merupakan produk mandian yang mencetuskan revolusi membuatkan  Kulit Putih dan wangi. Ianya berupaya merawat dan mecantikan kulit , hilangkan daki dan kulit gelap semasa mandi, mencerahkan kawasan gelap, mengilangkan daki berkerak, merawat masalah kuli, melembutkan kulit kasar, melembabkan kulit kering dan menwangikan badan berbau. Freskin white body shower, boleh digunakan dibahagian 
Leher ,Pelipat ,celah peha ,Ketiak dan seluruh Badan. Langsung tidak melekit, Tahan sehingga 2 bulan lebih 450ML juga Bau aroma terapi yang sangat wangi dan harum.



Tuesday, May 8, 2018

Harum Malam: Rawat Keputihan & Pulihkan Kesihatan Dalaman

Harum Malam: Rawat Keputihan & Pulihkan Kesihatan Dalaman


Produk Harum Malam terlaris dipasaran..dari dulu hingga kini.. Aje gilaaaa keberkesanannya.. Sape lambat atau tak mau ambil tahu...mmg rugi..hampir semua wanita dah cuba..sebab harga pun tak mahal mana tapiiii khasiat dia luar dalam badan wanita dia jaga. Antara kelebihan yg dapat klu amik JUS HARUM MALAM ni kan ~~ 
.
^ dapat hilangkan bau badan
^ atasi masalah keputihan
^ mampu tegangkan payudara woww 😍
^ membantu hilangkan stress 
^ mengembalikan perhatian suami yg dulu hilang.. hehe (ketat /padat/mampat)
.
Yang paling penting..anak dara dan mak dara pun boleh guna... klu yg jenis sengugut sampai tertunduk-tunduk pun boleh hilang senggugutnya jika diminum berterusan!!


Jus Lentik Dara : Kekal Dara Selamanya

Jus Lentik Dara : Kekal Dara Selamanya


Jus LENTIK DARA merupakan makanan tambahan yang dirumus daripada sumber semulajadi, bersama campuran makanan sunnah. Ia membantu pengamalnya mengekalkan berat ideal, mengawal selera makan, menambahkan tenaga dan mengekalkan kesihatan dalaman.

Monday, May 7, 2018

Sireh Lovely Care : Rawat Masalah Keputihan


Sireh Lovely Care : Rawat Masalah Keputihan

.
Sireh Lovely Care adalah pencuci wanita yang wajib anda miliki. Psstt.. ini pencuci wanita yang berfungsi merawat masalah keputihan, bau miss v yang tyang tak menyenangkan, elakkan masalah kulit daerah intim, mengetatkan dan lain-lain lagi..Digalakkan amalkan sireh lovely care sebelum 'BERSAMA sang Pak Pria,  pastikan si mak dara  membersihkan bahagian MISS V dgn pembersih
.
Sireh Hayat Lovely Care 
.
Inshaa Allah, si dara akan berasa 
✔ yg masam, akan trasa fresh
✔ yg kendur  akan trasa tegang 
✔ yg longgar akn trasa ketat, phewww
✔ yg becak akn trasa bersih sebersihnya
✔ yg kering akn kembali basah 

Friday, April 27, 2018

Dolly V Shape Mask Bengkung Muka U to V Shape

Dolly V Shape Mask Bengkung Muka U to V Shape

Dolly V Shape Mask adalah produk keluaran RNZ Beauty iaitu bengkung muka dengan gabungan aromatherapy dan formulasi yang berfungsi untuk membakar lemakl-lemak berlebihan di dagu dan pipi dan seterusnya membentuk kesan V-Shape pada muka. Dolly V ini berasaskan Hidrogel yang memberi kesan cooling effect dan mengurangkan saiz lipid lemak di bahagian pipi dan bawah dagu dengan pantas dan ia juga mengandungi ekstrak hedera helix yang bertindak sebagai nutrien untuk memecahkan lemak di bahagian itu.
Dolly V shape ia ibarat bengkung yang dipakai di badan kita. Haa sama cuma yang ini proses pembakaran lemak lebih cepat tapi jangan risau ia langsung tidak panas sebab di dalamnya ada hyaluronic acid untuk mempertahankan kelembapan.

Thursday, April 12, 2018

Jamu untuk Lelaki : Jamu Nenek Lelaki SP

Jamu untuk Lelaki : Jamu Nenek Lelaki SP


Jamu untuk lelaki? Ada ke? Ada dik..ada bro.takkan perempuan aja, lelaki pun kena jaga aset kejantanan tut...tut...Jangan hanya nampak gagah diluar, tapi rupanya lemah didalam....Nah memperkenalkan jamu nenek lelaki Sp (khas untuk lelaki). Jamu mampu milik, mengandungi ramuan herba terpilih seperti tongkat ali dan ubi jaga. Sebotol mengandungi 50 biji, ada KKM, cukup berkhasiat untuk mencegah penyakit kanser, keradangan, penuaan, lemah batin, kolestrol berlebihan, tekanan darah tinggi, sakit sendi, sakit tulang dan pelbagai lagi. Jamu nenek KHAS untuk Lelaki khasiatnya bukan sahaja boleh sihat dan kuat malah boleh merawat masalah dalaman lelaki.

Petua Putihkan Ketiak Hitam

Petua Putihkan Ketiak Hitam


Ketiak adalah anggota badan yang tersembunyi. Ada segelintir wanita yang mengalami masalah ketiak seperti berbau, berpeluh, hitam dan sebagainya yang boleh mencacatkan penampilan dan seri anda. Cuba anda bayangkan, muka dah lawa, tapi bila angkat tangan,  terserlah garisan hitam pada celah ketiak. Ini amat memalukan terutama jika ternampak pada pasangan anda  terutamanya jika anda wanita. Ketiak hitam biasa dikaitkan dengan kurang menjaga kebersihan, kerap bercukur dan berpeluh. Mungkin kawan-kawan korang tak perasan, tapi cuba bayangkan kalau pasangan atau suami anda nampak..lepas tu kena tegur...malu oiii..!!! Maunya, dia cakap " Eeeee...muka putih, ketiak hitam "..erkk..tersentap tak..hahhaa...


Saturday, April 7, 2018

Nak Kurus Nak Putih Amal Magic Slim White

Nak Kurus Nak Putih Amal Magic Slim White

Magic Slim White ialah produk 2in1 yang boleh kurus dan putihkan kulit secara selamat, berkesan untuk anda amalkan. Kandungan utama MAGIC SLIM WHITE ialah
Nutroxsun, Raspberry ketone, Vitamin C dan Stevia. Dengan rasa berry, masam-masam manis sedap dikunyah begitu sahaja. 1 botol ada 60 biji hanya amalkan 2 biji sehari anda boleh kurus sebab selera makan automatik kurang sebab makan sikit pun dah boleh kenyang..badan tetap cergas tak mudah letih, mendapat kesan penurunan seawal 7 hari.
Kulit anda bukan hanya putih, kulit yang kusam kembali bermaya, sihat, kesan jerawat, jeragat pudar dan mengurangkan kesan kerosakan pada sel kulit jika diamalkan secara regular.