Friday, January 19, 2018

Miss V Perfume : Ketat dan Wangi

Miss V Perfume : Ketat dan Wangi

Perkenalkan MISS V PERFUME STRAWBERRY ➕VANILA (60ML) 📣📢📣📢 latest version 2018..EXTRA WANGI, EXTRA GRIP.. Miss V Perfume by Molly'S Beauty ialah produk yang membantu ketatkan miss v wanita, menwangikan bahagian intim, merawat keputihan, mengurangkan bau-bauan yang busuk dari miss V wanita dan menjadikan penyelamat untuk hubungan suami isteri untuk lebih menarik diterokai. Ianya diformulasi dari bahan-bahan terhebat iaitu ekstrak buah manjakani dan buah strawberry juga vanilla dengan 
hanya perlu sembur tanpa perlu di cuci, ianya mudah dibawa kemana-mana sahaja.

.

Monday, January 8, 2018

Upsize Cream Besarkan Payudara

Upsize Cream Besarkan Payudara

Upsize Cream produk untuk besarkan payudara secara semulajadi tanpa kesan sampingan, selamat, tanpa pembedahan yang menyakitkan juga mahal. Krim payudara yang menjadi rebutan wanita seluruh dunia sebab krim ini diakui dapat memberikan hasil yang luar biasa dengan pemakaian yang berkala. Hanya sapu secara regular dan kesan mengagumkan akan diperoleh. Krim ini telah lulus uji klinikal yang dilakukan oleh para ahli dari Organisasi Kesihatan Dunia di 14 negara di seluruh dunia. Ribuan perempuan setuju bahwa krim Upsize sangat berkesan dan memberikan hasil yang menakjubkan.
Penggunaan krim ini setiap hari, volume payudara akan meningkat dalam 3-4 minggu. Dengan isian 50 ml, upsize boleh tahan selama 1 bulan ++ depen penggunaan individual.

Saturday, January 6, 2018

Jus Al Sunnah Penawar Raja Segala Jus

Jus Al Sunnah Penawar Raja Segala Jus

Jus Kesihatan Alternatif Al Sunnah merupakan Raja Segala Jus gabungan makanan SUNNAH dan makanan MODEN yang menghasilkan 1001 KHASIAT bagi membantu memulihkan masalah kesihatan anda seperti :

 Sendi tulang  Sakit lutut Sakit urat Penat Sakit bahu Lumpuh kaki tangan Tangan bengkak Sakit pinggang Lenguh seluruh badan Lemah tenaga Sakit tumit Kencing tak lawas Angin sembelit Buang angin Gout Kebas kaki tangan


Jus Al Sunnah kini tampil dengan PEK BARU !!
Perbezaan antara baru dan lama : 
✅ Botol berwarna merah berbanding yang lama berwarna putih
✅ Extra Kuantiti 470ml++ berbanding yang lama hanya 450ml
✅ Penutup botol dengan cop logo Sri Saga
✅ Label 'Extra Kandungan Jus'


JUS AL SUNNAH dah Restock ntah kali yang ke berapa
.
Anak itik tokwi mandi dalam kolam
Sakit apa tokwi, sakit sendi tulang 
Ubat apa tokwi, JUS AL SUNNAH sudah dtg
.
JUS AL SUNNAH...JUS KESIHATAN ALTERNATIF
.

CARA PENGGUNAAN Jus Al Sunnah Penawar Raja Segala Jus 
➡️ Minum 2 kali sehari pagi dan malam sebelum makan sebaiknya atau selepas makan.
➡️ Perbanyakan pengambilan air putih sehari.
➡️ Kurangkan minum minuman sejuk.
➡️ Simpan di dalam peti sejuk selepas dibuka.
➡️ Dilarang minum bagi ibu mengandung atau kanak-kanak di bawah 12 tahun.

✅ Tanpa pewarna
✅ Tanpa gula
✅ Sedap


"Tunaikan ibadah umrah dan haji dengan badan yang sihat"
Nak sihat mestilah dengan Jus Al Sunnah! 


Harga pasaran rm74.90 sm/ rm85.90
Kini offer hanya rm60 sm/ rm67 ss


Berminat nak cuba?
Pm directly kat inbox Fb: imah Hmie
@ click link wasap kami : 



::anda tentu meminati::


~~ terima kasih kerana mengunjungi blog ini ~~

Friday, January 5, 2018

Shhaz Booster Whitening Kulit Cerah Berseri

Shhaz Booster Whitening Kulit Cerah Berseri

SHHAZ BOOSTER WHITENING pabila makan pill ne boleh cerah, putih berseri uolss dan mampu membantu pudarkan jeragat. Shhaz Booster Whitening ialah produk kecantikan terbaru yang diformulakan khusus untuk anda yang mahu putihkan kulit, berseri disamping merawat kulit dengan pantas dari serbuk mutiara putih asli, Exstrak Formula Vitamin C, Vitamin B, Polisakarida & Sedozen mineral. Nak cantik nak putih secara selamat tanpa kesan sampingan boleh amalkan kapsul Booster Whitening..kapsul yang paling senang dimakan..4 hari makan 1 kapsul je..tak susah pon tak perlu mkn hari2 uols..simple sgt..kesannya mmg meleTOP lah..rugi sape yg tak pernah cuba!

Sape yg kulit terbakar sebab berjemur tuuu memang recommended sangat ya!

Thursday, January 4, 2018

Hannis Green Coffee : Kuruskan Badan

Hannis Green Coffee : Kuruskan Badan

Hannis Green Coffee ialah merupakan kopi raja segala pelangsing yang membantu anda di luar sana yang mengalami masalah berat badan naik. Dengan Hannis Green Coffee 12
JAM KENYANG tanpa SEBARANG RASA LAPAR!! Hannis Green Coffee COVER PERUT BUNCIT serta memberi BENTUK BADAN YANG IDEAL sepantas kilat!!.Betul ke hanya dengan minum Hannis Green Coffee boleh kurus dan cerah? Betul. Hannis Green 
Coffee jamin yang belum cuba, bila dah cuba.. Rasa nak minum berkotak-kotak.
Hannis Green Coffee !!MENGURUSKAN BADAN & MEMUTIHKAN KULIT DALAM
MASA YANG SAMA !!!.JOM KURUS DENGAN HANIS GREEN COFFEE

Monday, January 1, 2018

Gel Amani Penawar Sakit Lutut

Gel Amani Penawar Sakit Lutut

Gel Amani adalah produk evolusi terbaik untuk membantu anda yang mengalami sakit lutut juga sendi. Hanya perlu golek-golek roll gel pada bahagian yang sering sakit..hasilnya, kesakitan tersebut beransur hilang dan anda mampu beraksi seperti biasa..Gel Amani bertindak meresap masuk ke dalam otot dan tulang. Penggunaan Gel Lutut Amani secara berterusan akan membantu menghantar darah yang mengandungi segala zat yg diperlukan untuk memasuki ruang-ruang kosong yang cedera untuk proses penyembuhan.

GEL AMANI UNTUK SAKIT LUTUT 

- LULUS KKM - NOT140900527K

BERITA BAIK UTK ANDA SEMUA LUTUT NAK PAKAI LAMA OIIIII SAPU JE SAKIT LUTUT PULIH SEPANTAS 7 HARI

.
Kelebihan gel amani
* Menyembuhkan ARTRITIS (sakit lutut akibat kehilangan pelincir)
* Menyembuhkan Sakit Lutut Akibat Kecederaan
* Menyembuhkan Sakit Sendi

Moeder Milk Booster : Khasiat terbaik bagi Ibu hamil dan Menyusu

Moeder Milk Booster : Khasiat terbaik bagi Ibu hamil dan Menyusu

Moeder milk booster merupakan produk terbaik untuk ibu hamil dan ibu menyusu untuk amalkan...Ia adalah satu-satunya produk rumusan dengan 20 bahan terpilih yang boleh ibu-ibu consume sejak dari hamil lagi tau.. 😍 Susu Moeder merupakan susu dengan khasiat lengkap terbaik buat ibu hamil dan ibu menyusu. Rasa Vanilanya sedap membantu  wanita untuk kekal sihat dengan nutrisi lengkap dari susu moeder untuk bakal baby dan baby yang masih menyusu. Susu Moeder beratnya 600gram perjar, tahan lebih kurang 1bulan ++ kaya dengan ramuan gabungan seperti  Susu kambing, Ekstrak Tomato, Habbatussauda, Ekstrak Anggur, Lutein, Bird’s Nest, Seaweed, Buah Tin, Kurma, Gam Arab/Manna Bilberry, Aloevera, Lobak Merah, Brokoli, Omega 3, Betik, Stevia, Vanila dan Non Diary Creamer.


.

Friday, December 29, 2017

Caliph Sunnah Supplement

Caliph Sunnah Supplement

Caliph Sunnah Supplement merupakan Supplement untuk anak pintar kita. Dengan rumusan pati buah-buahan campuran sunnah mampu membekalkan nutrisi vitamin untuk keperluan perkembangan anak-anak anda...Kini telah berwajah baru...dh sampai ready stok ya..INSYAALLAH anak-anak anda akan mendapat khasiat untuk pertumbuhan dan perkembangan otak mereka!! Jus calipj mengandungi sumber yg tinggi dengan Serat, Vitamins, Minerals dan nutriens yang lain. Selain itu jus ini dirumaskan dengan Kurma, Kismis, Madu, Delima dan Buah Tin merupakan makanan Sunnah yang sangat digalakkan diamalkan oleh semua umat Islam termasuk kanak kanak. Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah ini melalui Jus Caliph bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian. In Shaa Allah


Kdoll Beauty Skincare 4 in 1 Rahsia Kulit Sihat Berseri

Kdoll Beauty Skincare 4 in 1 Rahsia Kulit Sihat Berseri

Kdoll Beauty Skincare 4 in 1 adalah salah satu skincare yang menjadi buruan pengguna untuk mencubanya sebab review customers selepas menggunakan produk ini memang marvelous dan terbukti berkesan. Semestinya produk ini lulus KKM, tanpa pengelupasan, tidak menipiskan kulit dan tiada bahan kimia berbahaya.
Kdoll beauty skincare mampu merawat pelbagai masalah kulit seperti kulit kusam, jerawat, jeragat, pigmentasi kulit dan Resdung. Ianya memberi kesan seperti cerah seawal 7 hari dan sesuai untuk semua jenis kulit, boleh dipakai oleh lelaki juga perempuan pelbagai lapisan umur.