Monday, August 24, 2015

Olicandy kunyah dan gebu

Olicandy kunyah dan gebu

Macam-macam produk kecantikan yang ada dalam pasaran untuk mencerahkan kulit. tapi saya cukup teruja dengan suppliment olicandy sebab banyak terima feedback positif. Inilah supplement olicandy yang saya nyatakan. 

Botol dia ada 30 biji cukup untuk penggunaan sebulan. Tablet nya yang kecik macam gula-gula, berperisa oren. tapi yang bestnya. Dengan hanya mencuba sebotol pun dah dapat effect glow glowing...cerah gebuk habaq hang....




Ini akan saya buktikan dengan beberapa testimoni yang sempat saya ambil dari customer saya. 


Friday, August 21, 2015

Glow Glowing Skin Care by Dara Anggun

Glow Glowing Skin Care by Dara Anggun

Semua orang tahu yang kulit sheera berjerawat dan berparut. Kini tak lagi dengan Glow Glowing Beauty Skin. Sheera Iskandar memang pengguna... Bukan sekadar duta...
Perubahan pada Saya seperti Lekuk kat muka sudah tiada lg... Kulit makin putih Masalah Jerawat, Jeragat boleh hilang.. 


Thursday, August 20, 2015

5 Tips Diet untuk Kuruskan Badan

5 Tips Diet untuk Kuruskan Badan

Kuruskan badan memang suatu cabaran oleh mereka yang telah berathun-tahun memiliki badan yang sihat....Jadi untuk kurus memang banyak cara dan tips diet, tips kurus untuk menguruskan badan. 

Cara paling glamor untuk kurus adalah kurang kan makan atau nama glamornya on diet, seolah-olah macam puasa. Aktiviti berdiet ini bukan sahaja popular dikalangan wanita (mostly wanita la, hehehe) tapi jugak dikalangan lelaki juga rajin mengamalkan kaedah ini. Tetapi most resultnya ialah terpaksa batalkan hasrat berdiet sebab badan terlalu lemah, terlalu letih, lapar dan tak daya nak teruskan diet ketat sebegitu...

Maka aktiviti yang biasa terjadi ialah..balas dendam atau makan dengan hentam kromo setelah gagal berdiet. Jom saya nak share skit tips diet berkesan :)



Monday, August 17, 2015

CMD Merawat Masalah Period Tak Teratur

CMD Merawat Masalah Period Tak Teratur

Anda ada masalah period  tak teratur? Period tak datang? Period tak berhenti? Period tak stabil? Period tak menentu? senggugut yg kuat? Sakit-sakit pada bahagian pinggang ketika period?

CMD adalah produk dirumuskan khas yang kaya dengan pelbagai khasiat yang diperlukan oleh tubuh.


Dalam setiap titisan CMD Revell mengandungi lebih daripada 72 jenis mineral galian sangat baik untuk kesihatan.




Setelah pengambilan secara konsisten dapat membantu anda mencapai kesihatan optimum seawal 2 minggu.


Dengan CMD Revell, membantu membuang toksin dan membekalkan nutrien penting sangat diperlukan oleh tubuh.


CMD Revell juga terbukti dapat membantu masalah period yang tidak teratur, yang mungkin disebabkan oleh kecelaruan hormon kesan dari pada kandungan toksin yang tinggi dalam badan


Ramai pengguna yang mengunakan CMD mendapati period a.k.a kitar haid mereka telah berjalan dengan lancar setelah mengamalkan CMD. 


Alhamdulillah juga dengan izinNya berjaya hamil asbab amalkan CMD




Tuesday, August 11, 2015

Masalah Kulit Wajah Bagaimana Nak Rawat

Masalah Kulit Wajah Bagaimana Nak Rawat

Masalah kulit memang menjadi kerisauan trutamanya bagi kaum wanita mahupun lelaki. Bagi kulit yang mengalami masalah kulit tentunya telah berusaha mencari solusi yang pelbagai untuk merawat masalah kulit tersebut. Terdapat beberapa punca yang menyebabkan masalah kulit berlaku antaranya ialah:

1.Perubahan hormon

Apabila berlaku perubahan hormone seperti zaman baligh remaja, mengandung, datang haid ataupun menopause bagi wanita, jerawat akan timbul disebabkan hormone dalam badan,iaitu hormone androgen (testosterone) yang ada dalam badan lelaki dan wanita. Ketidakstabilan hormone ini kadang-kala terkawal dan sekiranya tidak terkawal, masalah ini akan berlanjutan.Majoritinya adalah dalam belasan tahun dan awal 20 ‘an - 40 'an.
Selain drpd itu,penggunaan pil perancang, ubat steroid, vitamin B12 juga menyebabkan perubahan hormon berlaku.