Tuesday, November 24, 2015

Sabun Pewitt Hilangkan Jerawat Jeragat

Sabun Pewitt Hilangkan Jerawat Jeragat

Pernah dengar tak sabun pewitt? Sabun ne bagus tau untuk hilangkan jerawat jeragat. Muka akan lebih licin, kalau ada jerawat atau jeragat pun insyallah hilang. Tentu korang nak tahu apa yang best sangat dengan sabun ne ialah ia berkesan untuk hilangkan jerawat. 


Sebenarnya sabun ne telah dirumuskan oleh bahan-bahan semulajadi contohnya:



✔  extract bunga cengkih = membantu menghilangkan jerawat dan jerawat batu

✔  extract kulit kayu manis = membantu menghilangkan parut jerawat dan jerawat
✔  extract collagen = mencantikkan kulit dan mencerahkan kulit serta merawat kulit mati dan memulihkan kulit dari kesan parut jerawat
✔  vitamin C = Menyegarkan kulit dan merawat parut jerawat dan juga bekas jerawat ..


Korang memang patut cuba..kalau nak save boleh potong-potong sabun ne ke bentuk yang lebih kecil, tahan lama dan boleh la share pakai adik beradik...


okey inilah sabun pewitt yang best tu....bukan kecil...besau tau...





Kelebihan Sabun Pewitt



€ menghilangkan jerawat batu

€ menghilangkan parut jerawat
€ menghilangkan kesan jerawat
€ memutihkan kulit
€ mengecilkan pori-pori kulit
€ menyihatkan kulit(vitamin-c)
€ menyegar kulit muka .
€ mengawal minyak berlebihan
€ mengekalkan kelembapan kulit
€ menigkatkan keanjalan kulit ( org berusia )
€ kulit lebih licin , cerah dan berseri-seri
€ membuang toksin pada wajah
€ mengahalang blackhead dan whitehead

Cadangan Penggunaan Sabun Pewitt

✔ Sangat Mudah
✔ Hanya cuci muka pagi, tengahari dan malam (sebelum tidur)


Testimoni sabun pewitt















SO APA TUNGGU LAGI? JOM TEMPAH SEKARANG !!

Berapa Harga Sabun Pewitt?

HARGA PASARAN DI MALAYSIA

PROMOSI HANGAT TERKINI !!!

1 kotak sabun pewit Rm 35 sm/ rm40 ss 
termasuk pos




Kini telah ada produk skincare terbaru yang dibaut selepas kejayaan sabun Pewitt Soap iaitu Pewitt Skincare 3 in 1 

1 set Pewiit Skincare ada :-

- 1 Sabun kulit kayu manis

- Day cream ( uv protaction) - 15g

- Night cream ( alovera + vit A ,C E) - 15g



KRIM SIANG Pewit Skincare juga ada SPF30 dan boleh melindungi kulit dari cahaya matahari yang boleh membakar kulit. So takdelah kulit gelap terbakar..

KRIM MALAM Pewit Skincare pula berupaya melembutkan dan mencerahkan wajah terutamanya ketika tidur .

Kelebihan Pewiit‬ skincare 3in1

===============================
1 Menggunakan bahan semula jadi seperti extrak bunga cengkih, extrak kulit kayu manis turun temurun nenek moyang dahulu, extrak collogen, vitamin C,semua extrak halal.
2 Sesuai untuk peringkat umur dari usia 11 tahun ke atas dan ibu mengandung juga boleb menggunakannya dengan tiada kesan sampingan
3 Kesan positif dalam masa 10hri hingga sebulan
4 Produk dijamin halal 100% penggunaanya

5 Mendapat kelulusan KKM


Berapa Harga Pewitt Skincare 3 in 1?

HARGA PASARAN DI MALAYSIA

PROMOSI HANGAT TERKINI !!!


1 kotak sabun pewit Rm 95 sm/ rm99 ss 
termasuk pos

Jika berminat anda boleh hubungi saya

Pm inbox fb: imah Hmie
Pm/Whatsapp: +60199278721



 Anda wajib mencuba produk terbaik ini, Rasai lah kehebatannya !!

#sabunpewitt
#pewittskincare
#produkkecantikan
#carahilangkanjerawat
              Jangan lupa SHARE Website ini kepada kawan-kawan anda, Sharing is Caring..

No comments:

Post a Comment