Wednesday, November 18, 2015

Tips Hilangkan Jerawat dengan Berkesan

Tips Hilangkan Jerawat dengan Berkesan

Assalamualaikum, Hi hari ne saya nak share tentang tips hilangkan jerawat. Memang banyak petua untuk hilangkan jerawat antara petua yang glamor ialah dengan amalkan vitamin C. Petua kecantikan dengan mengamalkan vitamin C memang sudah diamalkan oleh orang lama sejak dulu lagi...

Pelbagai sumber yang mengandungi vitamin C antaranya asparagus, brokoli, tauge, kubis, tomato, anggur, jambu batu, kiwi, mangga, oren, nenas, strawberi, limau dan banyak lagi.



Kebanyakkan orang lama di Malaysia suka memilih sumber seperti oren, atau limau untuk dijadikan masker ataupun minuman kecantikan.

Masker vItamin C

minuman kecantikan(sumber vitamin C)


Vitamin C ni yang specialnya bukan sahaja untuk kelihatan cantik

serta merawat masalah kulit berjerawat malahan berupaya merawat masalah seperti berikut :


1) Mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata

2) Mengekalkan kelembapan kulit
3) Menghilangkan bintik-bintik hitam
4) Memudarkan jeragat
5) MengurangkanLingkaran gelap di bawah mata
6) Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis
7) Meredakan juga batuk serta demam selesema
8) Meningkatkan tahap imune system
9) Mengurangkan Gejala Selesema
10) Mempercepatkan pemulihan luka
11) Menyihatkan gusi
12) Merawat asma dan elergi
13) Elakan dari katarak mata
14) Elakan dari sakit jantung dan beberapa jenis cancer
15) Bina collagen untuk kulit supaya lebih segar dan licin
16) Menghaluskan tumit kaki(tiada lagi rekahan)


Kini anda tak perlu spent time masa pulak untuk mencari bahan-bahan sumber vitamin C ini dipasar. Anda hanya perlu amalkan suppliment Vitamin C 1000 mg keluaran Pahang Pharmacy Sdn. Bhd. Ianya adalah 100% asid ascorbic 1000 mg tanpa perisa atau pewarna tmbahan dan tidak melekit.



Vitamin C dgn ketinggian 1000mg setiap capsule sama seperti kita inject vit c dalam badan untuk whitening.



~Tiada unsur keraguan dari segi halal (100% asid ascorbic)

~ Selamat dimakan (ada no sijil KKM)
~ Bersifat larut air
~ Vitamin C ni mmg tak ada kesan sampingan yang negatif.
Pengambilan hanya 1 biji sehari. Sangat berkesan! Disyorkan oleh Doktor Pakar kat klinik pun doktor bagi vitamin C ne....


Kebaikan produk ni kita tidak perlu sakit kena cucu jarum hanya telan dengan air sahaja dan mengandungi antioxidant yang tinggi dan baik untuk kecantikan kulit.


• Secapsul 500mg bersamaan dengan 10 x biji oranges, 1000mg bersamaan 20 x biji oranges 


• Sangat bagus untuk kulit muka dan seluruh badan..akan kelihatan cerah berseri,putih dan mulus

Jadi anda tak perlu susah-susah nak cari buah, nak kupas buah, blend buah jadi hancur untuk tempek ke muka, atau nak perah oren atau limau untuk dijadikan minuman anda. Hanya amalkan vitamin C ne semuanya ditanggung bereh....

dan yang paling best konsistency atau kepekatan vitamin C ini dan confirm 1000mg....ianya pekat, tinggi dan tak perlu makan banyak-banyak buah bervitamin C untuk nak capai tahap 1000mg tu..

vitamin C ne juga boleh dijadikan MASKER !!!
Bagaimana caranya??

mudah saja !!


ambil sebiji vitamin c 1000mg atau patahkan dua(gune setengah biji je)
tumbuk sehingga menjadi serbuk halus...
letak sedikit air.. dan sapu je ke muka... senang kan... ♥ ♥

Soalan-soalan lazim tentang Vitamin C Pahang

S: Kandungan Vitamin C
J: 70% oren dan 30% anggur. Ia organic, halal dan diluluskan oleh KKM. Disyorkan oleh pakar kulit Malaysia. Sebiji pil sama dengan 7 biji oren Sunkist!


S: Berapa cepat boleh nampak kesan Vitamin C?

J: Setiap individu lain-lain kesanya. Ada seminggu dah nampak kesan, ada sebulan dan seterusnya. Selalu sebulan tu dah rasa kesanya.


S: Ada kesan tak elok ke makan Vitamin C ni?

J: Sama macam kita makan vitamin C masa kecik, takda kesan buruk pape kan? Jadi jangan risau k.


S: Kalau stop Vitamin C boleh maintain tak kulit kita?

J: Kalau stop takkan sama dengan masa ambil Vitamin C, sebab kita dah tak serap zat yang cukup. Tapi kulit masih ok. Cuma tak sebest masa amal Vitamin C ni. Boleh ambik beberapa kali dalam seminggu bila rasa kulit dah ok.


S: Perlu pantang apa-apa kalau ambik Vitamin C?

J: Tak perlu. Ia hanya vitamin.


S: Mengandung boleh makan?

J: Ya. Boleh amal untuk ibu-ibu mengandung dan menyusu. Bagus untuk ibu dan bayi. Boleh banyakkan susu badan juga.


S: Menggemukkan?

J: Tidak

Jadi apa tunggu lagi? Anda cuba, anda cantik, anda suka! 

• Sesuai untuk wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu yang menyusukan baby(air susu akan banyak)
• Sesuai diambil ketika period
• Memudarkan parut2 dimuka dan badan.
• KKM approve
• 100% halal

- Sesuai untuk wanita dan lelaki, berusia 12 tahun ke atas- Sesuai untuk ibu mengandung- Sesuai untuk ibu yang menyusukan bayi (air susu akan banyak)- Sesuai diambil ketika haid bagi mengurangi senggugut- Memudarkan parut2 dimuka dan badan.- Merawat jerawat di wajah dan badan- Menguatkan gusi dan gigi- Mengurangi tanda2 awal demam/selesema- Sangat bagus untuk mengurangi nikotin bagi perokok

Jom layan skit testimoni Vitamin C Pahang







Cara pengambilan vitamin C Pahang


-Telan 1 biji tablet vitamin C setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur.



-Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan.




Dalam seminggu kulit akan menjadi lembut dan lembap semulajadi. Jerawat akan mengecut dan berkurangan. Ia akan membuang toksin dari badan dan menjadikan badan lebih sihat dan bersih.


Semakin lama mengamalkan, semakin cerah berseri dan seperti memakai blusher! Tak percaya lihat testimoni dan cuba sendiri!!

SO APA TUNGGU LAGI? JOM TEMPAH SEKARANG !!

Berapa Harga Vitamin C 1000mg Pahang ne?

HARGA PASARAN DI MALAYSIA

Rm 70 sm/ rm75 ss

PROMOSI HANGAT TERKINI !!!

1 botol vitamin C Pahang Rm 53 sm/ rm57 ss

100 tablet

Jika berminat anda boleh hubungi saya
Pm inbox fb: imah Hmie

Pm/Whatsapp: +60199278721
www.wasap.my/60199278721





#vitaminc
#vitamincpahang
#produkkecantikan
#carahilangkanjerawat

No comments:

Post a Comment