Wednesday, March 2, 2016

Produk Kecantikan : Dnars Skin Care

Produk Kecantikan : Dnars Skin Care

Produk Kecantikan Dnars skin Care adalah salah satu produk kecantikan trebaik untuk anda yang mempunyai masalah kulit. Kini tiada lagi masalah Jeragat,Jerawat, Parut,Bintik Hitam, Kulit berminyak, Kusam, Kering, Pori terbuka, Garis halus dan resdung.

Kelebihan DNARs Skin Care:
* Menghaluskan dan megecilkan liang roma,
* Meyingkirkn minyak yang berlebihan pada wajah.
* Memundarkn garis-garis halus.
* Menegangkan wajah.
* Wajah akan jadi lebih cerah, gebu dan halus berseri-seri tanpa parut, jeragat dan jerawat.



Soalan lazim mengenai Produk Kecantikan : Dnars Skin Care

SOALAN :

Ye ke produk ni ok?gelupas tak?sy bmbg la ngn produk2 kosmetik ni...kebanyakannya ..merah..lps tu gelupas.Macam mana sy nk pakai g ofis nanti.

JAWAPAN :

 Mcm ni kak/adik/cik..kbykn customer yg guna produk ni ckp,diorang pakai ok..tak gelupas..kulit beransur2 jadi lebih sihat secara semulajadi...TAPI...sekiranya customer tu ada sejarah selalu tukar2 kosmetik...akan berlaku jugak pggelupasan..cuma gelupas yg xketara sangat...jd gelupas halus2...mmg klu tgk,xperasan sgt..jadi,jgn bimbang ye utk mencuba dnars skincare..insyaAllah tak gelupas.

SOALAN :

Produk ni dari mana ye?Produk indon ke?ke dr Thailand?sbb dia ada sabun beras yg sama mcm yg dari Thailand tu..

JAWAPAN :
Produk ni dari Kelantan...pengasasnya dh pernah masuk dalam majalah Mingguan wanita...tapi ianya dikilangkan dekat sini dekat Shah Alam..Sabun beras tu pulak,mmg diperbuat dari bahan yg sama macam sabun thailan tu...diperbuat dari campuran susu dan beras..TAPI..yg ni dnars punya...mmg dihasilkn dan dikilangkan oleh dnars..

SOALAN :

Produk ni diperbuat dari apa ye?ada bahan kimia tak?

JAWAPAN :
Macam ni,produk ni diperbuat dari campuran herba dan tumbuh-tumbuhan TAPI tetap juga ada bahan campuran bahan kima...cuma bahan kimia yang digunakan bukanlah bahan kimia yang berbahaya...yang boleh menipiskan kulit.memberikan kesan yg tak baik pada kulit..bahan kimia yg digunakan ialah bahan kimia yg selamat dibawah kawalan kementerian kesihatan malaysia (KKM)

SOALAN :

Produk ni ada KKM tak?Halal ke?

JAWAPAN :
Ada....semestinya produk ni ada KKM...itu syarat wajib bila kita nk pasarkan sesuatu produk kecantikan..setiap nombor KKM dnars ada dinyatakan pada luar item dnars..(yg ni sy lupa nk amik gambar,lain kali sy sertakan ye).


SOALAN :

Ada berapa item ye dalam Trial set Dnars skincare?

JAWAPAN :
Dalam Trial set dnars ada :
i) Dua ketul sabun (klu set jerawat,dua2 sabun susu beras)(kalau set normal,satu sabun susu beras,satu lg sabun collagen)
ii) Magic Day Cream
iii) Magic night Cream.

Perhatian ! Fungsi day cream n night cream adalah berbeza...klu set jerawat..bahan dia lain,klu set normal bahan dia lain.Oleh itu,kena pastikan betul2 jenis masalah kulit muka anda.

SOALAN :

Boleh tahan berapa lama Trial set Dnars skincare?

JAWAPAN :
Boleh tahan 1 bulan , xperlu sapu tebal-tebal :)


SOALAN :

Macam mana cara nk gunakan dnars skincare ni ye?

JAWAPAN :
Cara penggunaan..KULIT NORMAL/ JERAGAT 

siang hari :

1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen

2. apply toner collagen/ toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim
4. apply foundation/ compact powder

malam hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner collagen/ toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic night krim/ krim ku-neng

Cara penggunaan..KULIT JERAWAT/ BERMINYAK 
siang hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim

malam hari :
1. cuci muka dgn sabun beras
2. apply toner treatment (dgn kapas) or toner treatment (selang selikan toner treatment dgn krim malam, tak boleh pakai sekaligus)

Berminat nak cuba?



Offer rm50 sm/ rm54 ss 
🚚 free pos

100% ORIGINAL

Anda boleh menghubungi saya di: 

  Pm inbox facebook : Imah Hmie
  Whatsapp +60199278721
click www.wasap.my/60199278721




#Dnarskincare
#tipskecantikan
#produkkecantikan
#supplementkecantikan
#produkkesihatandalamanwanita



    ~ ::: THANK YOU FOR SHOPPING WITH US!! ::: ~  

No comments:

Post a Comment