Sunday, April 24, 2016

Cara Menghilangkan Bau Kemaluan (Miss V) Wanita

Cara Menghilangkan Bau Kemaluan (Miss V) Wanita

Miss V berbau menjadi salah satu punca hubungan kelamin terganggu semasa sedang asyik bersama. Ada pelbagai cara menghilangkan bau kemaluan (Miss V) wanita yang perlu diketahui oleh wanita. Namun begitu, wanita juga perlu mengetahui punca kemaluan (Miss V) berbau mungkin disebabkan jangkitan bakteria atau kulat, kurang menjaga kebersihan dari segi cara cucian, pemilihan fabrik dalaman yang salah, perubahan hormon yang menyebabkan kadar keasidan cecair keluaran dari Miss V menjadikan ia lebih berbau.


Ketahuilah Cara Menghilangkan Bau Kemaluan (Miss V) Wanita untuk menjadi wanita yang lebih yakin

Antara Cara Menghilangkan Bau Kemaluan (Miss V) Wanita yang anda boleh lakukan ialah:

1. Memilih Seluar dalam/pakaian dalam dari material yang betul iaitu material jenis kainan yang mampu menyerap peluh atau cecair. Namun anda juga perlu menukar atau basuh seluar tersebut jika sudah pakai beberapa jam kerana microorganisma suka pada tempat yang basah untuk membiak dan ini boleh menghasilkan bau bila tak ditukar atau lama tak dibasuh
2. Basuh Kemaluan (Miss V) anda dengan bahan tradisional atau bahan yang telah diformulasi dan diekstrak dari bahan tradisional


Bahan tradisional yang boleh diamalkan ialah membasuh miss V wanita dengan air rebusan dari daun Kemangi, dauh Sireh, atau daun pandan yang mengandung euganol dan bahan antiseptik yang mampu menghilangkan pembiakan microorganisma yang merupakan punca bau tak sedap pada kemaluan (miss V ) wanita. 


Kini anda boleh menjimatkan masa, tak perlu susah-susah mencari bahan sebagai rebusan dengan hanya mengamalkan produk terkini dari jamu susuk dara iaitu masker vagina yang dirumuskan oleh bahan berasaskan herba untuk mengurangkan bau pada bahagian intim disamping mengetatkan iaitu masker vagina. Kandungan Masker Vagina Daun sireh,
cengkih, manjakani, bunga rose putih dan serapat.


Selain itu anda juga boleh menggunakan pembersih wanita yang telah diektraks dari sumber tradisional. Kebanyakkan pembersih wanita telah diformulasikan menjadi sabun pembersih yang mengandungi bahan yang boleh menghilangkan bau dan mengetatkan bahagian intim wanita. Cara ini lebih cepat dan efektif sebab anda hanya perlu picit, lumurkan pada bahagian intim dan bilas untuk mengurangkan bau yang tidak menyenangkan disamping mengetatkan bahagian intim wanita.


Antara produk yang boleh saya syorkan disini ialah pembersih wanita dari jamu susuk dara.
JSD feminine wash memang terbaik untuk anda amalkan sebab 

 Miss V Feminine Wash Jamu Susuk Dara (JSD) baunya wangi, dingin dan menyegarkan. 
- Ianya feminine wash berubat yang sesuai untuk keputihan di mana PH nya adalah tidak alkali tinggi.  
- Sesetengah orang yang ada alergik apabila berpeluh dicelah peha dan gatal-gatal amat sesuai menggunakannya. Pada permulaan penggunaan akan rasa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang. 
- Feminine Wash Susuk Dara tidak seperti produk lain yang hanya sekadar wangi tetapi tidak berubat dan mencegah keputihan.
-Tumbuhan dan herba digunakan utk membersih dan menghalang bauan kurang enak dan mencegah kegatalan.
-Selamat dan sangat lembut utk kegunaan harian hingga boleh digunakan diseluruh badan.
-Kandungan herbanya menolong mengekalkan kelembapan semulajadi di kawasan vagina, mencegah kekeringan melampau dan membuat anda berasa selesa.
-membantu di waktu kedatangan haid dari semua ketidakselesaan.
-wangi, dingin dan menyegarkan. 
-feminine berubat yang sesuai untuk keputihan.


3. Meminum Air Rebusan dari bahan-bahan tradisional untuk mendapatkan bau badan yang harum termasuklah mengurangkan bau yang tidak menyenangkan pada bahagian intim wanita.

Antara herba yang boleh dijadikan amalan untuk minum ialah meminum air rebusan daun sireh, daun kemanggi, cengkih, pandan dan lain-lain.


Ada juga cara yang lebih mudah iaitu mengamalkan suppliment Harum Malam, Jus Kunyit Lovely Secrete, dan  V-sireh yang diboleh diamalkan untuk menghilangkan bau yang tidak menyenangkan pada badan termasuklah dibahagiam Miss V. Miss V Berbau : Atasinya dengan Flushy PantiesVsireh premium juiceJika berminat dengan produk di atas, anda boleh hubungi saya

pm inbox fb: imah Hmie
Pm/Whstapp: +60199278721#missVberbau
#kemaluanberbau
#hilangkanbaumissv
#CaraMenghilangkanBauKemaluan(MissV)Wanita

::Anda tentu meminati:: ~ ::: THANK YOU FOR SHOPPING WITH US::: ~

No comments:

Post a Comment