Saturday, May 14, 2016

Cara untuk Kurus : Amalkan DZ Garnicia Herbal

Cara untuk Kurus : Amalkan DZ Garnicia Herbal

Cara untuk kurus kini sudah tak susah. Banyak produk yang boleh diamalkan untuk kurus. Salah satu produk yang bagus diambil ialah DZ Garnicia Herbal Plus. Ini adalah produk terbaru yang membantu anda mengekalkan berat badan ideal

DZ GARCINIA HERBAL Plus dirumus khas untuk membantu mereka yang ingin mengurangkan pengambilan makanan tanpa sekatan. DZ Garcinia membuat anda kenyang hingga ke malam walaupun anda makan sikit sahaja seharian.

"akak dh ambil garcinia ni selera makan mmg kurang sangat.. nafsu nak makan tu xde membuak-buak.. 1st day akak makan 2 biji, 2 hari akak rasa tak selera makan dik….happy je tengok perut kempis… yelaa bahan semua herba memang susah nak jumpa herba yang cepat effect mcm DZ garcinia herbal ni"


Amalkan DZ GARCINIA HERBAL PLUS, rasai perubahan seawal 1 minggu pertama.

Cara Langsing Bertenaga dengan Mudah

NIKMATI KELEBIHANNYA
✔ MEMBAKAR LEMAK
✔ MENGAWAL SELERA MAKAN
✔ MENINGKATKAN METABOLISME
✔ MENSTABILKAN HORMON

"Bunuh Selera Makan anda dan Kurus dalam masa 408jam!"


Kelebihan DZ GARCINIA HERBAL PLUS 500MG
✔Kesan KETARA seawal 1 minggu
✔Menghentikan selera makan
✔Menyekat pertambahan berat badan
✔Membaiki sistem pengahadaman
✔Membakar lemak dengan pantas secara semulajadi
✔Tiada kesan sampingan yang memudaratkan anda
✔Menghalang pembentukan lemak berlebihan
✔Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu bakar lemak
✔Membuang toksin dalam badan
✔Tiada masalah kulit menggelebeh
✔Tanpa perlu bersenam
✔Membantu mengekalkan berat badan secara sihat (untuk yang dah kurus)

Kepada yang ada masalah susah nak Kurus…
DZ GARCINIA HERBAL PLUS 500MG sedia membantu anda...

Keistimewaan DZ GARCINIA HERBAL PLUS 500MG
➨Dapat membakar Lemak dengan Pantas tanpa senaman
➨Sesuai Kepada semua yang Bekerja
➨Dapat mengurangkan Lemak pada Peha, Perut, dan Leher
➨Menghapuskan Lemak tersembunyi pada Organ
➨Kesan seawal 7 Hari sahaja
➨Memberi tenaga Sepanjang hari
➨Menghilangkan Bau badan
➨Sesuai kepada yang berada di bawah hawa dingin
➨Boleh di ambil seawal USIA 15 tahun
➨Ibu menyusu boleh mengambil Dz Garcinia tetapi usia baby 6 bulan keatas
➨Diluluskan KKM (NO MAL15040029T)

KANDUNGAN;
Teh hijau (100mg)
Asam Gelugur (Garcinia) (100mg)
Guarana (100mg)
Aloevera (100mg)
Fructus Citrus (limau Nipis) (100mg)


TIPS
⋙Digalakkan minum air 3-4 liter sehari..
⋙Pastikan tidur cukup supaya hormon bdn stabil
⋙Gula kurangkan
⋙Makan 2 kali sehari
⋙Kurangkan makanan berminyak.
⋙Elakkan minuman bercafein & berais
⋙Bersenaman 20minit sehari
⋙Pesakit kencing manis / darah tinggi boleh ambil sekiranye mengalami masaalah kegemukan
⋙Yang ada masalah Fibroid & Cancer tidak digalakkan mengambil
⋙Ibu Mengandung TIDAK di Benarkan

CARA PENGAMBILAN
➨Sehari makan 2 kapsul ambil 1 biji pagi dan 1biji malam sahaja
➨1 botol untuk sebulan.

UNTUK KESAN OPTIMUM
➨Disarankan makan 2 biji pagi dan 2 biji mlm sebelum makan untuk seminggu pertama.
➨Selepas seminggu hanya ambil 1 biji pagi dan 1biji malam sahaja.

Testimoni Cara untuk Kurus : Amalkan DZ Garnicia






Adakah anda teruja nak cuba produk DZ Garnicia?

Harga Offer rm120 sm/ rm125 ss termasuk pos
(60 biji)

Pm inbox fb: imah Hmie
Pm/Whatsapp: +60199278721




::Anda tentu meminati::


















 ~ ::: THANK YOU FOR SHOPPING WITH US!! ::: ~ 


1 comment:

  1. eToro is the most recommended forex trading platform for beginning and advanced traders.

    ReplyDelete