Monday, August 8, 2016

Produk Pelincir Faraj : bantu Seksual Wanita

Produk Pelincir Faraj : bantu Seksual Wanita

Produk pelincir Faraj telah membantu ramai pasangan teruatamanya wanita untuk kekalkan kebahagian dalam rumahtangga. Ramai wanita yang mengadu sakit ketika melakukan hubungan seksual bersama suami. Masalah ini berlaku kerana masalah faraj kering kerana wanita (isteri) belum cukup diransang sepenuhnya sebelum menerima kemasukan zakar ke dalam faraj. Maka terjadinya rasa tak selesa/ rasa sakit semasa bersama. Mungkin juga ada luka pada faraj. Akhirnya jika terlalu sakit, mungkin wanita tersebut akan menolak untuk bersama suami dan lebih teruk menjadi trauma bila saat suami inginkan bersama.


Jadi salah satu solusi bagi masalah ini ialah wanita boleh menggunakan pelincir faraj yang sepatutnya ada untuk wanita guna/ atau suami patut hadiahkan pada si isteri .


Vgrib adalah serum yang digunakan untuk mengetatkan vagina yang sudah longgar. Anda hanya perlu picit serum dan lumurkan pada ruang faraj dan secara automatik 5 minit vagina menjadi ketat 300%, seperti malam pertama. Tentunya anda dan pasangan akan rasa kelainan bila bersama. Selain itu, produk ini sesuai digunakan sebagai pelincir faraj, anda tak perlukan produk lain lagi untuk mengetatkan, ia nya juga dapat jadi pelincir bila anda bersama pasangan. Vgrib dihasilkan dari sumber tumbuh-tumbuhan, tidak mempunyai ‘side effect’ termasuk bahan kimia 

Vgrib juga dapat merawat keputihan, menghilangkan bauan kurang enak, merawat kegatalan, membaiki tisu2 dinding dan menguatkan otot-otot vagina

Vgrib membantu vagina lebih sensitif, menambahkan rasa sensitif dan keinginan serta membuatkan tahap klimaks anda di tahap yang maksimum dan turut memberikan perasaan terbaik ketika bersetubuh, bertindak sebagai pelincir wanita semulajadi dan perangsang.

Vgrib tidak berminyak, Sejenis gel yg sejuk, sapu je nyaman dan ketat serta Suami anda tidak akan mengetahui yang anda telah memakai serum ini, Dapat menikmati perhubungan suami isteri yang lebih menarik

>>Offer rm75 sm/rm79 ss termasuk pos<<MISS V PERFUME by MOLLY'S BEAUTY ialah produk yang membantu ketatkan faraj, menwangikan bahagian intim, bertindak sebagai pelincir dan menjadikan penyelamat untuk hubungan suami isteri untuk lebih menarik diterokai. Ianya diformulasi dari bahan-bahan semualajadi tanpa kimia, dengan bahan asas seperti ekstrak buah manjakani dan buah strawberry utk membantu mengetatkan miss V wanita, mengurangkan masalah bahagian intim wanita disamping memberi keharuman sepanjang hari. Hanya perlu sembur tanpa perlu di cuci, ianya mudah dibawa kemana-mana sahaja.


Kelebihan Miss V perfume
~Hanya spray sahaja tanpa perlu dibilas, mudah dan cepat
~Menghilangkan kegatalan, Membunuh bakteria dan kulat dan Merawat keputihan
~Mengetatkan faraj juga memulihkan luka selepas bersalin
~100% organik diformulasi dari bahan-bahan terhebat iaitu ekstrak buah manjakani dan buah strawberry utk membantu masalah bahagian intim wanita, dan menenggelamkan bau yang kurang enak dari faraj wanitasepanjang hari.

Update 10hb 10 2016
Latest look of mISS V Perfume>>offer Rm75 Sm/ rm79 Ss termasuk pos<<


Adakah anda teruja nak cuba produk ini?

Pm inbox fb: imah Hmie
Pm/Whatsapp: +60199278721

click sini for direct whatsapp
www.wasap.my/60199278721


::Anda tentu meminati::

 ~ ::: THANK YOU FOR SHOPPING WITH US::: ~ 

No comments:

Post a Comment