Wednesday, November 30, 2016

Syma White Coffee : Kopi Syma untuk Kurus dan Cantik

Syma White Coffee : Kopi Syma untuk Kurus dan Cantik

Syma White Coffee adalah minuman untuk kurus dan cantik dari produk keluaran SymaBeauty Skincare. Minuman campuran ini sesuai bagi mereka yang sukakan rasa kopi putih yang lazat dan hangat. Dan bagi mereka yang mahukan kurus dan gebu dalam satu masa. Nikmatilah minuman ini untuk merealisasikan keinginan anda. Minuman ini telah diadun dari 15 bahan terpilih yang menjanjikan rasa lazat dengan manfaat yang hebat.


Jangan risau kerana minuman ini rendah kandungan kafein. Anda kini mampu miliki kulit putih gebu dan tubuh langsing dengan jimat & selamat dan berkesan. 
Kini anda boleh ucapkan selamat tinggal pada masalah kulit kusam dan masalah berat badan. Mari kita tinjau kelebihan Syma White Coffee.

Monday, November 28, 2016

Tips Memutihkan Kulit : Supreme Gluta White 1500000MG

Tips Memutihkan Kulit : Supreme Gluta White 1500000MG

Iklim di Malaysia agak panas dan kulit pun senang jadi gelap kalau dibiarkan berjemur terkena panas matahari. Tapi jangan risau, saya ada tips memutihkan kulit dan ada macam-macam tips yang anda boleh amalkan. Pilihlah mana-mana tips yang mudah untuk anda amalkan. Insyallah anda boleh mendapat kulit cerah dan berseri.

Tips Memutihkan Kulit Secara Semulajadi

1. Mencuci muka dengan air basuhan beras - basuhan beras jangan dibuang. Ambil air bilasan beras untuk mencuci muka, ianya mampu haluskan dan putihkan kulit. Air beras mengandungi pitera  yang boleh mencerahkan dan memutihkan kulit. 


Friday, November 25, 2016

Gambir Emas Performance Gel : Ubat Tahan Lama

Gambir Emas Performance Gel : Ubat Tahan Lama

Gambir Emas Performance Gel merupakan ubat tahan lama yang membantu kaum Adam mengatasi masalah cepat pancut. Tentunya ini adalah salah satu masalah `terpendam' yang memhancurkan jiwa pasangan dalam senyap dan mampu mengugat keharmonian ketika bersama pasangan. Si suami sudah game over, beraksi tak sampai 5-10 minit, sudah pancut tak dapat nak teruskan game. Maka terkapai-kapailah si pasangan wanita anda ditinggal sebab belum apa-apa, belum pun dapat kepuasan, si suami/pasangan sudah pancut, anu dah lembek tak boleh nak start game lagi. Malangnya masalah ini, jika sengaja di biarkan tanpa rawatan, ia bakal menjejaskan keharmonian rumahtangga.

Thursday, November 24, 2016

Cara Hilangkan Mata Panda : Banana Smootiee Eyebag Food

Cara Hilangkan Mata Panda : Banana Smootiee Eyebag Food


Banana Smootiee Eyebag Food ialah produk keluaran terbaru yang mampu menghilangkan kesan lebam pada bahagian bawah mata seolah-olah mata panda. Tentunya tak cantik bila nampak jelas mata panda. Macam orang sakit dan tak cukup zat pun ada.hihihi.
 Kami tahu kesibukkan anda berkerja, hingga terpaksa korbankan waktu tidur anda. Tapi tak salah anda manjakan diri anda dengan banana smooties eyebad. Hanya perlu secalit banana smooties eyebag dan sapu pada bawah kelopak mata anda sebelum tidur. Esoknya pasti anda akan rasa lebih segar, mata tak  nampak lebam dan anda akan lebih berkeyakinan, untuk berjumpa orang pada keesokkan harinya.

Thursday, November 17, 2016

Kulit Menawan : Vitamin C Powder by Nlee Beauty

Kulit Menawan : Vitamin C Powder by Nlee Beauty

Vitamin C Powder by Nlee Beauty ialah suatu produk kesihatan dan kecantikan yang diasaskan 100% daripada Vitamin C tanpa campuran bahan lain. Didatangkan dalam bentuk serbuk dan bukan tablet seperti kebanyakan produk Vitamin C lain. Ini bertujuan untuk penyerapan yang halus dan cepat kerana ia serbuk yg mudah larut. 

Vitamin C Powder by Nlee Beauty ini umpama buah lemon yg dikisar menjadi serbuk, kerana ketulenan kandungan Vitamin C di dalamnya. Ianya bukan sahaja untuk diminum sahaja malahan banyak lagi kegunaanya seperti membuat mask wajah dan lain-lain.


Tuesday, November 15, 2016

Cara Besarkan Payudara : Zofea Beauty Secrete Bust Up

Cara Besarkan Payudara : Zofea Beauty Secrete Bust Up

Aset yang kecil menjadi keresahan bagi sesetengah wanita. Kini memperkenalkan Zofea Beauty Secret Bust Up, produk inidiformulasikan untuk wanita yang inginkan Payudara Montok, Bentuk Badan Menawan dan Kulit Cantik.


Tahukah anda 99% laki-laki lebih menyukai wanita dengan bentuk dan ukuran payudara yang besar, kencang, dan mantap. Bagi kebanyakan wanita, memiliki bentuk payudara yang menawan melambangkan kecantikan dan keyakinan bagi seseorang wanita. Tak salah untuk wanita usahakan bagi mendapatkan aset bagi kepuasan anda dan orang yang tersayang sebab ada cara besarkan payudara yang boleh anda ikuti.

Monday, November 14, 2016

Cara Besarkan Payudara : Bio Anne breast krim

Cara Besarkan Payudara : Bio Anne Breast Cream 


Memiliki payudara besar menjadi idaman setiap wanita. Ukuran payudara yang kecil, rata dan kendur membuatkan wanita tidak percaya diri bila berdepan dengan suami/ calon suami. Timbul juga perasaan takut tidak dapat memuaskan hati bakal suami/suami dengan ukuran dan bentuk payudara bakal isteri/isteri. 
Tahukah anda 99% laki-laki lebih menyukai wanita dengan bentuk dan ukuran payudara yang besar, kencang, dan mantap. Bagi kebanyakan wanita, memiliki bentuk payudara yang menawan melambangkan kecantikan dan keyakinan bagi seseorang wanita. Tak salah untuk wanita usahakan bagi mendapatkan aset bagi kepuasan anda dan orang yang tersayang sebab ada cara besarkan payudara yang boleh anda ikuti.

Note: gambar hanya perhiasan/ bagi anda yang beragama islam
labuhkan tudung  mu dibawah paras dada ya...breast anda untuk tayangan 
suami sahaja...oppss tertaskirah pulak...hihihi

Tuesday, November 8, 2016

Minyak Belacak Original Warisan : Mantap, Besar dan Tegang

Minyak Belacak Original Warisan : Mantap, Besar dan Tegang

Minyak belacak adalah minyak yang patut anda miliki baik untuk lelaki ataupun wanita. Jika dahulu dengar je minyak belacak, kaum wanita ingat minyak ini khas untuk lelaki, tapi anda silap...sebab minyak belacak boleh digunakan untuk wanita juga. Minyak belacak boleh membantu wanita mengatasi masalah punggung yang jatuh dan payudara menggeleber, bagi kaum lelaki yang ada masalah pancut awal ketika bersama atau saiz Mr. Z (zakar) yang kecil bolehlah gunakan minyak ini. Minyak belacak adalah perawatan alternatif untuk kaum wanita dan lelaki jika ingin memberi kepuasan dan menambahkan keyakinan diri dan membahagiakan pasangan masing-masing.



Kandungan minyak belacak : Minyak Pati Ikan Belacak, Umbut Kelapa, Pinang Muda, Campuran Pelbagai Jenis Bunga Dan Bahan Bahan Herba Lain


Rangkaian Produk kecantikan dan Kesihatan Auramen

Rangkaian Produk kecantikan dan Kesihatan Auramen

Auramen ialah produk kecantikan dan kesihatan yang dipattern khas untuk kaum adam. Antara rangkaian produk dibawah Auramen ialah Auramen Skincare 4in1, auramen pomade dan auramen collagen

Jom lihat kelebihan rangkaian produk auramen satu persatu

Auramen Skincare 4IN 1 

Diformulasi khusus untuk keperluan wajah lelaki Asia
Kesan seawal 7 hari!
Sesuai untuk semua jenis kulit
Mengatasi masalah kulit kusam, kasar, kering atau berminyak
Membantu menghilangkan jerawat dan kesan parut jerawat
Menjadikan kulit kembali normal
Mencerahkan kulit
Mengecilkan liang-liang pori


Monday, November 7, 2016

Cara Putihkan Kulit : Jemaima Whitening Pills

 Cara Putihkan Kulit : Jemaima Whitening Pills

Iklim di Malaysia ne agak panas dan kulit pun senang jadi sunburn kalau selalu sangat terkena panas matahari. Tapi jangan risau, saya ada cara putihkan kulit dan ada macam-macam cara anda boleh amalkan. Pilihlah mana-mana cara yang mudah untuk anda amalkan. Insyallah anda boleh mendapat kulit cerah dan berseri.

Cara Putihkan Kulit Secara Semulajadi

Mencuci muka dengan air basuhan beras - basuhan beras jangan dibuang. Ambil air bilasan beras untuk mencuci muka, ianya mampu haluskan dan putihkan kulit. Air beras mengandungi pitera  yang boleh mencerahkan dan memutihkan kulit. 



Friday, November 4, 2016

Dexandra Perfume : Wangian Memikat Kalbu

Dexandra Perfume : Wangian Memikat Kalbu

Dexandra Perfume ialah rangkaian produk minyak wangi yang diasaskan
 oleh Puan Ernayanee Nur Binti Julaimi selepas 5 tahun beliau berniaga 
perfumes dari pelbagai jenis. Dexandra Perfume dicipta berdasarkan
 tiga ciri-ciri utama yang dicari oleh setiap pengguna perfume di Malaysia
 iaitu tahan lama, boleh dibawa solat dan boleh dibawa travel.

Dexandra Perfume akhirnya telah di hasilkan daripada pati wangian yang terbaik dan halal. Kandungan alkohol yang terdapat dalam perfume ini adalah dari ekstrak tebu dan boleh di bawa solat, tanpa was-was.


Thursday, November 3, 2016

Petua Kempiskan Perut: Hot Shaper Belt

Petua Kempiskan Perut: Hot Shaper Belt 

Ramai mengeluh, dah buat macam-macam petua kempiskan perut yang diikuti. Tapi hasilnya masih tak memuaskan, masih tak kempis, perut masih buncit dan susah nak nak nampak shape atau nak sorok perut buncit. Makan ubat pun tak kurus, diet pun asyik tak jadi, tyre spare dah mengeleber tak cantik nak pakai baju.

Alahai akak, susah hati ke? Saya ada cara mudah #petua kempiskan perut yang mudah tak sampai 5 minit perut anda kembali langsing dan ramping..T_____T 

Anda nak tahu petua kempiskan perut, dan anda Cepat Ramping selepas buat senaman di rumah atau di gim, anda boleh lakukan petua kempiskan perut ini sambil-sambil
✔ kemas rumah
✔ menyiram pokok bunga di halaman

dan buat kerja-kerja kat opis / rumah