Monday, November 7, 2016

Cara Putihkan Kulit : Jemaima Whitening Pills

 Cara Putihkan Kulit : Jemaima Whitening Pills

Iklim di Malaysia ne agak panas dan kulit pun senang jadi sunburn kalau selalu sangat terkena panas matahari. Tapi jangan risau, saya ada cara putihkan kulit dan ada macam-macam cara anda boleh amalkan. Pilihlah mana-mana cara yang mudah untuk anda amalkan. Insyallah anda boleh mendapat kulit cerah dan berseri.

Cara Putihkan Kulit Secara Semulajadi

Mencuci muka dengan air basuhan beras - basuhan beras jangan dibuang. Ambil air bilasan beras untuk mencuci muka, ianya mampu haluskan dan putihkan kulit. Air beras mengandungi pitera  yang boleh mencerahkan dan memutihkan kulit. 




Sapu perahan limau – Jus limau telah digunakan selama beribu tahun sebagai agen pencerah kulit semula jadi. Anda juga boleh mengamalkan ini dengan cara mudah iaitu mengamalkan supplement vitamin yang mengandungi vitamin C seperti vitamin C ascorbic 1000mg, vitamin C injection dan vitamin C pahang 1000mg. Anda boleh gunakan tablet vitamin C ini untuk buat masker atau boleh makan terus untuk mendapat efek putih.




Amalkan Sapuan foundation yang tinggi SPF - Pastikan anda pilih foundation (bedak asas) yang tinggi SPF (sun protection factor). Penggunaan sapuan ini berfungsi sebagai SUNBLOCK untuk memelihara kulit anda jadi gelap apa bila terkena panahan matahari. Ini adalah asas untuk mengekalkan kulit putih. Sebelum anda keluar dari rumah, anda boleh sapu bedak asas ini supaya kulit anda terpelihara dari sinar matahari.

 Tanpa pelindungan krim SPF, sel melanin iaitu sel yang menjadikan kulit gelap akan tersebar ke serata kawasan kulit yang terkena matahari. Sebagai langkah awal, anda boleh siap-siap sapu krim Saya boleh cadangkan anda guna produk seperti Vcare foundation, juwita foundation ataupun diamond foundation. Bedak asas ini antara produk yang tinggi Spfnya.

 Diamond Foundation SPF 35

Juwita Foundation SPF 50

 Vcare Foundation SPF 35

Makan produk kecantikan whitening nombor 1 ini
memperkenalkan produk terhebat dan berkesan untuk mencerah dan memutihkan iaitu Jemaima Whitening Pills.


JEMAIMA WHITENING PILLS  adalah produk kecantikan terbaik untuk mencerahkan dan memutihkan kulit. Ianya dapat melindungi kulit dari sinaran Uv yang boleh mengelapkan kulit. Mengandungi Vitamin C, Collagen dari sisik ikan merah, dan Astaxanthin. 
 Tahukah anda salah satu collagen terbaik ialah collagne dari sisik ikan merah. Sebab itulah pada pengamalnya akan mendapat kesan pencerahan seawal 1 minggu. Kulit pun akan bersalin, lembut je macam kulit baby. iaitu kulit kurang kedut, takdak jerawat, lembut gebu je bila pegang. 


Kelebihan Jemaima Whitening Pills

-Mengurangkan garis-garis halus dimuka dan kedutan
-Berfungsi sebagai antioksidan pada kulit
-Melembutkan & melicinkan kulit
-Menghasilkan sel-sel kulit baru
-Kulit menjadi lebih halus, putih merona
-Mencerahkan dan melembutkan kulit wajah
-Membuatkan kulit lebih kenyal dan gebu
-Kuku dan rambut lebih kuat, tak mudah patah atau gugur
-Mengatasi masalah kulit kering, berminyak dan kusam
-Mengaktifkan kolagen yg menjadikan kulit anjal seperti kulit baby
-Mengurangkan kemerahan yg diakibatkan oleh radang @ kulit sensitive
-Mencegah & menghilangkan blackhead, whitehead dan bekas jerawat
-Memudarkan tanda penuaan pada kulit dan mengecilkan pori-pori
-Kulit kering @ pecah-pecah kembali sembuh dan semakin halus
-Menyekatakan tona kulit, mencerah dan membuatkan kulit bersinar
-Bibir & sekitar puting yg hitam menjadi merah pinkish kerana pigmen gelap makin berkurang
-Memutihkan ketiak hitam, siku, flex dan noda serta celah lipatan lain
yg hitam tanpa pengelupasan
-Mencegah muka dari naik jerawat & mempercepatkan proses penyembuhan jerawat


KESAN PANTAS & SELAMAT SEAWAL 5 HARI!

✔BERBENTUK PIL (KAPSUL) – Mudah diambil. Tak ada rasa pahit, hanya telan & minum air kosong sahaja. kalau uolls jenis yg susah nak minum supplement lain jenis cecair ke, Inilah penyelesaiannya

✔TAK BAHAYA- Kepada uolls yg takut nak inject-inject ke, ambil je Jemaima Whitening Pills. Jangan risau, jemaima tak ada side effect pon. Hanya telan shja. Senangkan?? Tak perlulah nak ambik INJECT yg beratus-ratus & tak jamin keselamatannya tu haa..

✔BAHAN NATURAL – Bahan kandungan yg terdapat dlm JEMAIMA WHITENING PILLS semua berkualiti premium! COLLAGEN Jemaima dari SISIK IKAN MERAH, Bukannya collagen biasa. Collagen ini paling mahal & berkualiti. ASTAXANTHIN – kesannya lebih efektif beribu kali ganda berbanding vitamin lain dan juga VITAMIN C – yg memang popular untuk mencantikkan & menghaluskan kulit.

✔SELAMAT – Tak ada bahan kimia, Tak ada kesan buruk & selamat digunakan. Mak2 pun boleh guna juga

✔PENJIMATAN BERGANDA – Hanya pakai 1 produk sahaja, Jemaima Whitening Pills dah boleh putih & siap boleh hilangkan jerawat. Tak perlu cucuk yg mahal2, tak payah pakai skincare. Dan lepas ni bila holiday kat pulau dah tak perlu beli sunblock mahal2.


✔MUDAH- Saiz Botol yang kecil mudah untuk dibawa kemana-mana

Anda Kini…

✘TAK PERLU buang duit banyak2 utk produk lain
✘TAK PERLU pakai make up & bedak tebal
✘TAK PERLU malu dah lepas ni, confrm ramai yg memuji kulit anda
✘TAK PERLU risau kalau nak bersukan

TAK PAYAH TAK PAYAH semua TAK PAYAH lagii… sebab JEMAIMA WHITENING PILLS adalah jawapannya!!

Yang PALING PENTING ada kelulusan KKM

CARA PENGAMBILAN JEMAIMA WHITENING PILLS

✔Makan 1 biji pagi sebelum sarapan
✔1 Biji pada waktu malam sebelum tidur
✔Sebotol penggunaan tahan untuk 30 hari
✔Sesuai untuk lelaki & wanita 16 tahun keatas
✔Ibu mengandung 6 bulan keatas boleh ambil
✔Boleh diambil semasa period
✔Untuk hasil optimum minum banyak air kosong
✔Jemaima Whitening Pills mencerahkan kulit dalam masa 2 minggu
✔Mengandungi 60 kapsul tahan utk sebulan


 Tips mengamalkan Jemaima Whitening Pills

Anda yang sudah mengambil Jemaima, jangan lupa utk minum air secukupnya ya. Ambil apa-apa supplement pun mesti kena cukup minum air. Untuk flush toksin dahulu, baru produk boleh berkesan. Lagi-lagi musim panas ni, bykkan pengambilan air.
Kalau boleh detoks dahulu sebelum mengambil Jemaima utk kesan yg lebih hebat. Ambil makanan yg sihat. You are what you eat too. Lebihkan buah-buahan, sayur-sayuran & kurangkan oily food.











Harga pun berpatutan Memamng berkesan Uolss

harga asal rm120 exclude pos

now Offer price rm90sm/ rm94ss termasuk pos !!
jimat (rm30)

Whatsapp: +60199278721 (no Call)
pm inbox Fb: imah Hmie



::Anda tentu meminati::










 ~ ::: THANK YOU FOR SHOPPING WITH US ::: ~ 

No comments:

Post a Comment