Friday, March 10, 2017

Cara Besarkan Payudara : Pill Hormon Cina

Cara Besarkan Payudara : Pill Hormon Cina

Memiliki payudara yang bulat, mantap dan gebu menjadi idaman setiap wanita dan para sang suami pun akan suka kalau isteri mereka punyai payudara yang mantap. Bagi kebanyakan wanita, memiliki bentuk payudara yang menawan melambangkan kecantikan dan keyakinan bagi seseorang wanita.

Terdapat banyak faktor untuk anda miliki payudara yang besar dan menawan.

1.Faktor genetik, yang diwarisi oleh keturunan anda. Jika ibu, seseorang wanita itu memiliki payudara besar, besar kemungkinan, anak nya pun akan memiliki payudara yang besar.

2. Faktor pemakanan yang sihat juga membantu menambah otot dan isi pada payudara

3. Senaman pushups yang membantu memejalkan otot payudara

4. Teknik urutan payudara juga telah terbukti mampu membesarkan payudara tanpa memakan pill hormon atau boleh dibuat bersama-sama apabila anda makan pill hormon untuk kesan yang lebih menarik dan hebat.

5. Faktor hormon (estrogen dan progesteron) turut mempengaruhi kebesaran payudara. Inilah hormon yang membentuk rupa bentuk badan seseorang wanita. Dalam dunia yang serba melinia kini, terdapat banyak produk tercipta untuk membuah hasil bagi membesarkan payudara, antaranya pill hormon cina, burst up express, montok coffee, jamu young gold, lafia care, zofea secrete dan lain-lain.


Payudara dan punggung yang cantik terbentuk apabila kandungan Hormon Estrogen 
di dalam badan mencukupi, dan apabila tahap hormon ini menurun maka proses pembentukan ini terbantut dan terjadilah masalah payudara lembik, kecil, dan kendur. Pengambilan Hormon Estrogen boleh membantu anda mengatasi masalah ini

Nah sekarang saya mahu review tentang pill hormon cina yang top viral sangat tuh.
Pill hormon cina ini dikatakan mampu memberi efek mantoop pada breast dan butt wanita !!!


Ianya dikilangkan dengan ada sijil GMP dan lulus FDA(food drugs & administration) ianya terlaris dipasaran yang mampu:

Kelebihan Pill Hormon Cina
1.Digunakan sebagai terapi penggantian hormon yang kurang dalam badan. 
Membesarkan payudara dan punggung sekaligus dengan cepat, 
kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu sahaja bergantung
 kepada keserasian badan
2.Hasil 10 KALI lebih berkesan dan cepat jika dibandingkan dengan 
suplemen herba yang berasakan ubat ubatan tradisional.
3.Punggung dan payudara terasa mantap dan gebu
4.Hanya perlu diambil 1 biji sahaja setiap 7 atau 10 hari kerana kesan hormon ini 
adalah yang paling kuat jika dibandingkan dengan pil pil hormon yang lain
5.Menjadikan payudara dan punggung anda yang kendur kembali pejal dan tegang
6.Kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu atau lebih bergantung 
kepada tahap metabolisme badan ,penggunaan selama 3-12 bulan atau 
secara berterusan amat digalakkan untuk hasil memuaskan
7.biasanya digunakan oleh kaum2 maknyah dan transgender untuk menukar hormon lelaki kepada hormon wanita
8.Sesuai untuk wanita yang langsung tiada payudara atau payudara kempis dan kecil selepas menyusu anak,
9.Juga boleh menjadikan kulit muka dan badan putih gebu
10.sebagai alternatif lain bagi mereka yang takut untuk melakukan teknik suntikan 
dan juga pembedahan.
11.sesuai bagi wanita yang menoupous yang tiada atau kurang hormon dalam badan,
mengembalikan kemudaan,kulit yang kencang serta kitaran haid yang teratur.

Kandungan Setiap Biji Pil hormon cina

1.LEVONORGESTREL 6000 MCG

(Setiap 1 BIJI pil memmpunyai kekuatan 21 BIJI pil perancang)

2.QUINESTROL TABLETS 3OOO MCG

(Pil hormon besarkan payudara Digunakan sebagai terapi penggantian hormon yang kurang dalam badan. Pil hormon estrogen payudara cara besarkan payudara dan punggung sekaligus besarkan payudara dengan cepat, kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu sahaja bergantung kepada keserasian badan. 

Fungsi pil hormon ini adalah utk membantu memerangkap protein atau kolagen dari makanan atau minuman utuk disimpan di bawah otot punggung dan payudara. 

Payudara dan punggung yang cantik terbentuk apabila kandungan hormon estrogen di dalam badan mencukupi, dan apabila tahap hormon ini menurun maka proses pembentukan ini terbantut dan terjadilah masalah payudara lembik , kecil, dan kendur.nak besarkan payudara pengambilan pil hormon estrogen boleh membantu anda mengatasi masalah ini)



**********************************************************************************
<<<Cara Pengambilan pill hormon cina>>>

1) Untuk membesarkan payudara dan punggung
1. 1 biji makan dan rehat 10 hari (selepas makan tengahari atau makan malam)
2. Hari ke 11 makan pil ke 2
3. Hari ke 21 makan pil 3
4. Rehat 4 hari dan mula balik hari ke 5 period. ( bagi yg nak teruskan pil ini)

>Kesan tidak balas dapat dilihat seawal 1 minggu shj bergantung kepada keserasian badan namun berbeza beza mengikut individu

>Untuk kesan pembesaran yang cepat dan ketara pengambilan susu soya sebanyak 2 gelas sebelum tidur dan 2 gelas selepas sarapan pagi adalah digalakkan kerana protein yang terdapat di dalamnya akan membantu pengumpulan kolagen di dalam tisu tisu payudara,pengambilan lebih banyak protein dari sumber lain  seperti ikan,telur dan ayam akan mempercepatkan lagi pertumbuhan payudara


PANTANG LARANG PIL HORMON CINA

 ✔TIDAK SESUAI UNTUK WANITA YANG MERANCANG UNTUK HAMIL
✔SEDANG HAMIL
✔MENYUSUKAN BADAN
✔TIDAK SESUAI UNTUK ORANG YANG ADA TEKANAN DARAH TINGGI, KENCING MANIS DAN BEBERAPA PENYAKIT LAGI
✔TIDAK SESUAI UNTUK DIGUNAKAN OLEH WANITA YANG BERUSIA LEBIH DARIPADA 40 TAHUN

Nota Penting
✔Cepat atau lambat kesan bergantung kepada tindak balas badan masing-masing. Kesan mungkin tak sama setiap orang. Ada yang dapat result cepat dan ada yang akan dapat lambat.

✔Jangan overdose pil hormon cina..Please follow aturan mkn yang di beri. .beli kat farmasi pun kalu main hentam makan ja pun sure kesan tak ok. ape2 kena follow aturan mkn yg dicadangkan.


SOALAN YANG SELALU DIAJUKAN BERKENAAN PIL HORMON CINA

PIL HORMON CINA ADA SIJIL HALAL, KKM?

Ada GMP dan FDA, lagipun ia adalah ekstrak tumbuh-tumbuhan

ADA MACAM RASA PENING , BERPELUH, BERKHAYAL, BERDEBAR DEBAR?

Pil Hormon Cina akan meningkatkan metabolisma badan. Apabila hormon estogen bertambah perkata ini akan berlaku..Oleh itu jika anda mengalami alahan @situasi seperti dibawah sila bertenang kerana ia adalah normal

PIL HORMON CINA MENGGANGU PERIOD TAK?

Bergantung kepada individu. sebab tindak balas hormon dalam badan setiap orang tidak sama. Penambahan hormon kebiasaan nye menggangu period. Dah dapat apa yg dikehendaki..Berhenti amik pil hormon cina..once stop insyaAllah period akan kembali normal.

SAYE DAH MAKAN 3 BIJI . 
TAPI LANGSUNG TIDAK ADA KESAN..MAKAN DAH IKUT CARA BETUL?

Jangan putus asa.. Banyak kan makan makanan berprotein…
Kesan tak sama setiap org, ada cepat dan lmbat

PIL HORMON CINA INI MENGGEMUKKAN TAK LEPAS MAKAN?

Bergantung kpd individu. Setiap org tak sama.

KALAU BELUM KAHWIN BOLEH MAKAN PIL NI TAK?

Boleh..tapi tidak digalakan...yang belum kahwin bleh try produk lain seperti Jamu young gold, Bust up express, atau Zofea beauty secret. Utk pil cina Pastikan anda berumur 22 tahun keatas..kerana pada umur ini..hormon sedang bekerja dengan jayanye.



1 kotak : ada 6 biji
(tahan lebih kurang sebulan ++ untuk sepapan 6bijik ne)

review cara makan

>>Untuk membesarkan payudara dan punggung <<
1. 1 biji makan dan rehat 10 hari (selepas makan tengahari atau makan malam)
2. Hari ke 11 makan pil ke 2
3. Hari ke 21 makan pil 3
4. Rehat 4 hari dan mula balik hari ke 5 period. 



1 kotak:  rm38 sm/ rm42 ss
2 kotak: rm68 sm/ rm72 ss



Whatsapp: +60199278721
pm inbox Fb: imah Hmie


Klik utk whatsapp

www.wasap.my/60199278721



::Anda tentu meminati::










 ~ ::: THANK YOU FOR SHOPPING WITH US ::: ~ 

3 comments:

  1. Hi dear. Saya pernah ambil pill ni. Kalo saya nk anak. Masi boleh kan

    ReplyDelete
  2. Hi.. Sy confuse la dgn post ni.. Kt atas tulis sesuai utk wanita yg menoupous.. Kt bwh pula tulis tidak sesuai utk wanita berumur lebih drp 40th.. Mn yg betu?

    ReplyDelete