Saturday, July 29, 2017

Jamu Nenek : Jamu terbaik Warisan Turun Temurun

Jamu Nenek : Jamu terbaik Warisan Turun Temurun

Jamu nenek ialah jamu tradisional yang dirumuskan menggunakan akar-akar kayu, herba dan makanan sunnah terpilih serta diterapikan lagi dengan ayat-ayat zikir dan doa. Jamu nenek telah menjadi pilihan semenjak tahun 1982, 100% produk Muslim kini telah berwajah baru dan mendapat notifikasi KKM tentunya selamat digunakan sebagai jamu harian setiap hari. Jamu nenek banyak jenis, namun saya nak review tentang 3 jamu nenek iaitu 
-jamu nenek detox diet @ jamu nenek Fit I kapsul
-jamu nenek dara awet muda @ jamu nenek rapat plus
-jamu nenek herb for skin @ jamu nenek sang suria

Produk ini mampu milik dan tidak dinafikan keberkesananya. Jom review tentang 3 produk jamu nenek ini.







Friday, July 28, 2017

Blue Wizard : Ubat Peransang Seksual Wanita


Blue Wizard : Ubat Peransang Seksual Wanita

Blue Wizard ialah ubat perangsang berupa cecair (isian 15ml) keluaran negara Jerman berfungsi menambah ghairah seksual seseorang wanita. Ubat perangsang ini dapat membantu wanita di luar sana yang kurang mesra, kurang rasa ghairah ketika dalam berhubungan intim suami isteri. Produk ini diformulasikan dari bahan-bahan semulajadi, ianya selamat digunakan. Blue Wizard sesuai dimiliki untuk  anda yang sudah berumahtangga bagi mengembalikan keceriaan memadu asmara dan kasih sayang keluarga. 

Wednesday, July 26, 2017

Bee Venom skincare 4 in 1 : Set Skincare terbaik No 1

Bee Venom skincare 4 in 1 : Set Skincare terbaik No 1

Bee Venom Skincare 4 in 1 ialah merupakan set skincare No 1 Di Malaysia yang berkesan 
dalam membantu anda di luar sana yang serius ingin hilangkan jerawat, jeragat dari wajah serta mengekalkan kecantikan dan keanjalan wajah. Bee Venom Skincare 4 in 1 juga boleh merawat masalah kulit yang lain seperti  tona tidak sekata,kesan
parut jerawat, wajah kusam, pori muka besar, garisan kedutan diwajah dan lain-lain
.
Bahan-bahan yang digunakan dalam produk ini kesemuanya material gred A, halal, semulajadi. Anda akan mendapat kesan dalam tempoh masa 72jam. Sesuai dipakai oleh semua jenis kulit samada kulit kusam, sensitif atau berminyak. Siapa yang nak repair kulit muka yang dah terdedah dgn bahan kimia dari skincare sebelum ni, bolehla cuba bee venom skincare, insyaallah boleh merawat masalah kulit muka anda

Thursday, July 20, 2017

Jamu Mak Dara Gold : Kebaikan untuk Wanita

Jamu Mak Dara Gold : Kebaikan untuk Wanita

Jamu mak dara gold merupakan produk berasaskan ramuan herba tradisonal untuk memastikan dalaman wanita terpelihara dengan baik. terlalu banyak kebaikan bila amalkan jamu, yang penting anda sabar dan terus amalkan untuk kesihatan berpanjangan. Antara kelebihan jamu mak dara gold ialah ia merapat dan mengetatkan faraj yang longgar, mengurangkan air pada faraj dan menghilangkan bau yang kurang menyenangkan, menaikkan peranakan ke tempat asal, menguatkan kemutan faraj, mengembalikan kesempurnaan hubungan, meningkatkan tahap keghairahan dan memulihkan lemah nafsu syahwat, mengatasi masalah keputihan, mengembalikan tenaga zahir dan batin seperti keletihan.

Bagi wanita yang baru melahirkan anak, eloklah diamalkan pengambilan jamu mak dara pada hari ketujuh dalam pantang. Amalan ini dapat mengembalikan tenaga, menegangkan otot2 yang kecut, menyembuhkan luka bersalin, memulihkan dan menyempitkan lagi faraj dan mengecutkan rahim. Jamu ini juga boleh melangsingkan tubuh wanita dan mengatasi masalah haid seperti senggugut dan pusingan haid yang tidak teratur. Ia juga bukan sahaja mencantikkan tubuh malah mencantikkan kulit yang tidak bermaya.

Jamu mak dara gold (60biji)

Saturday, July 15, 2017

Hannis Green Coffee Slimming Capsul

Hannis Green Coffee Slimming Capsul

Kopi hijau ialah green coffee yang berasal dari biji kopi yang belum mengalami proses pemanggangan /roasting sebagaimana minuman kopi biasa yang kita minum. Biji kopi yang belum dipanggang mengandungi kandungan Asid Klorogenik yang jauh lebih tinggi (3x ganda), yang berupaya menjadi 'booster' sebagai pembakar lemak & kalori lebih pantas, meningkatkan stamina seterusnya mencegah pembentukan lemak baru di bawah lapisan kulit. Disebabkan itu, Kopi Hijau digunakan secara meluas untuk tujuan diet dan penurunan berat badan secara sihat dan selamat. 

Kopi hijau mampu membantu anda menurunkan berat, meningkatkan metabolism, mengawal nafsu makan dan mengurangkan jumlah lemak berlebihan dalam tubuh anda. Populariti kopi hijau meluas sejak di tayangkan oleh salah satu program kesihatan paling terkenal di dunia, The Dr. OZ Show. Oleh kerana mempunyai nilai komersial yang bernilai, wujudnya produk HANNIS GREEN COFFEE berbentuk capsul dengan kandungan kopi hijau yang tinggi bagi membantu anda kurus, menurunkan berat badan secara semulajadi tanpa perlu berdiet ketat. Hanya dengan amalkan 2 capsul tiap hari, kini anda tak perlu risau lagi nak pening-pening cari jalan nak kurus.

Friday, July 14, 2017

Sireh Lovely Care Intimate Wash : Rawat Masalah Keputihan

Sireh Lovely Care Intimate Wash : Rawat Masalah Keputihan

Sireh Lovely Care Intimate Wash ialah pembersih bahagian intim wanita eyang dirumuskan dengan bahan adunan tradisional seperti ektrak sireh, manjakani, akar serapat, kacip fatimah, dan aqua water. Produk ini mendapat sambutan hangat dengan ribuan testimoni kerana keberkesanan dan kehebaran sireh lovely intimate wash diakui oleh ribuan pengguna. 

Gulsan Pati Delima 1001 Khasiat untuk Kesihatan

Gulsan Pati Delima 1001 Khasiat untuk Kesihatan

Gulsan pati delima ialah produk kesihatan yang mempunyai 1001 khasiat untuk sesiapa yang mengamalkan sunnah ini. Buah delima atau nama saintifiknya Punica granatum mempunyai pelbagai keistimewaan, selain dari sedap dimakan, ia juga mempunyai kebaikan dari segi kesihatan. Khasiatnya tinggi kaya dengan zat sodium, riboflavin, thiamine, niacin, vitamin C, kalsium dan forsforus. Ia juga sejenis penawar kerana kandungan antioksidan yang tinggi bagi penyakit jantung, cepat tua dan barah. Khasiat perubatan delima sudah dijumpai sejak 8000 tahun lalu oleh masyarakat Parsi Purba (Iran).

 Antara kelebihan buah delima ialah:-
1. Menguatkan daya tahan tubuh untuk melawan serangan penyakit
2. Melancarkan peredaran darah
3. Mengeluarkan angin dan asid dalam badan anda (boleh mencegah penyakit gastrik dan juga kanser usus)
4. Melancarkan proses penghadaman makanan, melancarkan kerja-kerja mengepam darah untuk keperluan sel-sel badan kita
5. Menyingkirkan lemak berlebihan dan juga boleh melangsingkan badan...InsyaAllah...
6. Membakar kalori dengan cepat, meningkatkan tenaga dan juga dapat memulihkan keletihan
7. Membuang asid urik di dalam sendi untuk meredakan penyakit Gout
8. Mengelakkan rasa mual (ketika hamil), melega masalah pening kepala
9. Menegangkan payudara, membentuk perut dan punggung yang lebih kemas...InsyaAllah...


Bconfident Besarkan Payudara dengan Cepat dan Berkesan

Bconfident Besarkan Payudara dengan Cepat dan Berkesan

Lelaki mana yang tidak suka pandang wanita yang miliki payudara besar dan pejal? Kebanyakkan lelaki akan rasa terpesona dengan wanita yang mempunyai payudara yang besar, pejal dan padu. Jadi tak hairan jika pasangan anda liar melirik sambil tersenyum terpaku sehingga tak kelip mata apabila memandang `rezeki besar' bila ternampak didepan mata. Dari biarkan si dia pandang aset wanita lain...baik dia tumpu pada kamu sahaja sebab anda pun boleh besarkan payudara.

Memperkenalkan serum Bconfident, ianya produk berkesan sebagai cara membesarkan payudara dengan selamat (ada KKM) dan berkesan (ribuan testimoni) TANPA melakukan pembedahan, ambil pil supplement, berselindung di sebalik push-up bra, teknik menyakitkan seperti guna pam sedutan. Anda hanya perlu sapu dan buat urutan pada payudara dan 10x ganda berkesan berbanding produk payudara yang lain. Ianya juga boleh digunakan pada bahagian punggung untuk hasilkan butt yang montok dan menyiurkan.

Saturday, July 8, 2017

Air Ajaib Akar Kayu Amirna : Alternatif Penyembuhan Penyakit

Air Ajaib Akar Kayu Amirna : Alternatif Penyembuhan Penyakit Kulit

Air Ajaib Akar Kayu Amirna ialah produk ajaib yang membantu anda dalam merawat 
penyakit yang berkaitan dengan kulit. Cecair ini dapat membantu anda merawat segala penyakit kulit seperti penyakit panau,jerawat,luka-luka
ringan,luka akibat gigitan serangga dan sebagainya lagi sehingga menyebabkan
 anda tidak selesa dengannya. Produk ini juga boleh membantu pesakit resdung beransur sembuh simptom-simptom resdung hanya dengan memasukan sedikit titisan air ajaib akar kayu ini didalam hidung yang bermasalah. Dengan amalkan secara konsisten, insyaallah boleh memyembuhkan penyakit anda secara beransur pulih dan semakin baik.

Thursday, July 6, 2017

Pinkish Glow by SOB (Secret of Beauty)

Pinkish Glow by SOB (Secret of Beauty)

Pinkish Glow by SOB (Secret of Beauty) ialah krim kecantikan yang mampu menjaga kecantikan kulit anda. Produk ini semestinya selamat, lulus KKM (NOT140905185K) dengan isian 10 gram dapat tahan 2-4 bulan bergantung kepada penggunaan individual. Antara kelebihan produk ini ialah menghilangkan Jerawat & Parut Jerawat, mengecilkan Pori-Pori yang terbuka, dapat melindungi kulit dari sinaran UV, mencerahkan bahagian kulit yang gelap, menjadikan kulit anda lebih Glowing & Pinkish, menghilangkan masalah White / Black Head dan banyak lagi.

Secret of Beauty (SOB) Solution Skincare 4 in 1 : Rahsia Kulit Menawan

Secret of Beauty (SOB) Solution Skincare 4 in 1 : Rahsia Kulit Menawan

Secret of Beauty (SOB) Solution Skincare 4 in 1 ialah satu lagi produk skincare terbaru yang mampu membuatkan kulit anda jadi glowing, bebas jerawat, jeragat, tona warna sekata. Set ini mengandungi Whitening Clenser 60ml, UV Cream 5g, Beauty Cream 5g dan Face Scrub 40g. Semestinya Lulus KKM, halal, selamat digunakan.

Kelebihan Secret of Beauty (SOB) Solution Skincare 4 in 1 
Merawat dan menghilangkan JERAWAT
Membantu merawat sel epidermis kulit JERAGAT
Membaiki tisu kulit SENSITIF
Mencerahkan KULIT KUSAM dan kulit berminyak
Mengecilkan LIANG ROMA TERBUKA
Memudar dan menghilangkan PARUT JERAWAT
Mencerahkan dan menghaluskan KULIT 
Merawat tona KULIT TIDAK SEKATA
Menghilangkan eyebeg dan anti penuaan


Dari kerana Mata : JL Lens by JL FARA

Dari kerana Mata : JL Lens by JL FARA 

Pos hari ne tentang lens pula. Jl lens by JL FARA ne dah lama ada dipasaran. Contact lens dengan 9 pilihan warna, tahan 3 bulan, kualiti setanding antarabangsa. Korang patut try @jllens ni, langsung takkan menghampakan korang sebab ianya selesa, tak kering, selamat dan berbaloi. PILIHAN WARNA JL LENS BY JL FARA 
✔ JL Gray
✔ Misty Gray 
✔ Sassy Gray   
✔ Emerald Green
 ✔ Forest Green 
✔ Amethyst 
✔ Charming Brown 
✔ Richy Brown
 ✔ Vinnet Blue Diameter 

| 14.00 mm Base Curve | 8.6 mm Water Content | 43 % ‌• JL Lens are 3 month disposable  ‌• None prescription and prescription is available all color ready 

Cinta Norma Skincare 4 in 1 : Kulit Cantik Cerah Berseri

Cinta Norma Skincare 4 in 1 : Kulit Cantik Cerah Berseri

Cinta Norma Skincare 4 in 1 ialah satu lagi produk skincare yang diformulasikan khas untuk merawat kulit wajah anda supaya lebih cantik, cerah dan berseri. Skincare Cinta Norma mengandungi 4 item iaitu beauty soap, krim siang, krim malam dan toner. Ianya lengkap dengan notifikasi dari KKM, tiada lagi ragu-ragu nak pakai atau kesan sampingan.