Cara Order

Terma/Syarat dan Cara nak Order dari jelitawan collectionsCara pembayaran ada dibawah, anda boleh scroll dibawah.

  1. Kami hanya menggunakan perkhidmatan POS LAJU untuk urusan penghantaran dan hanya urusniaga di dalam Malaysia sahaja (mohon maaf, tiada penghantaran untuk negara2 lain)
  2. Kami close order untuk pos hari yang sama jika submit order sebelum  waktu tengahari setiap hari bekerja [ postage ahad sampai khamis], ini bermakna pembayaran yang dibuat pada hari tersebut, sebelum tengahari, kami akan pos ke tempat diingini, jika lewat dari lunch time, pengeposan akan berlaku esoknya
  3. Pertukaran produk / pesanan pada saat2 akhir selepas pembungkusan dibuat adalah tidak dilayan jika esok adalah masa untuk pengeposan (ini menimbulkan masalah kerana kebanyakan parcel dibungkus dalam plastik prabayar Pos Laju).
  4. Penghantaran juga hanya akan dibuat selepas pembayaran diterima sudah disahkan (transfer dari acc bank lain mengambil masa 1-3 hari bekerja untuk disahkan/dikreditkan pihak bank).
  5. Pihak kami juga tidak akan bertanggungjawab atas segala risiko, masalah, kesan/akibat dari penggunaan produk2 jualan kami. 
  6. Terma dan syarat ini mungkin diubah atau ditambah dari masa ke semasa bertujuan untuk memudahkan urusan antara pelanggan dan kami.PERHATIAN:

Sebagai pembeli/pengguna, anda dinasihatkan memahami dan membaca maklumat berkaitan produk dengan lebih lanjut dengan merujuk kepada entry yang berkaitan, terutama nya tentang cara penggunaan/pengambilan yang betul, kesan awal pengambilan produk atau info-info penting lain yang sudah diterangkan selengkapnya di blog ini.Anda boleh Whatsapp jika ingin bertanya tentang Product / Stock & untuk Pemberitahuan Pembayaran yang telah dilakukan. ATAU boleh terus PM / Inbox di FB PAGES  Imah Hmie...

Harap Maklum. (NO CALL YA)

 atau whatsapp ajaa click www.wasap.my/60199278721

JIKA BERSETUJU DENGAN TERMA DAN SYARAT DI ATAS, BOLEH MELAKUKAN PROSES PEMBAYARAN...
Pembayaran hendaklah dilakukan melalui : 

Cimb 7047160430:              faridah zulkifli
Maybank 164098534447:    faridah zulkifli


Jika anda bank in sebelum pukul 12 tengahari pengeposan anda akan diproses dan dihantar pada hari yang sama.Selepas bank in sila Attach BUKTI / SLIP Pembayaran terus ke 
Whatsapp /  Inbox FB Imah Hmie#Baki akan dipulangkan jika ada wang terlebih.Bersama Details yang diperlukan.
Details Penghantaran yg Diperlukan

--------------------------------------
Nama :
Alamat :
Phone No :


Payment Via :

Date / Time :
Product / Quantity :
Contoh WHATSAPP  atau cara hantar pesanan ke inbox FB (ringkas tapi padat dan tepat) :Contohnya:NAMA : Mahani Saat

ALAMAT : 14 TAMAN PERKASA, LORONG PERKASA 9, 05350 ALOR SETAR KEDAH
PHONE NO : 012-375 2156
PAYMENT VIA : CIMB
DATE / TIME : 1 OGOS 09:32PM
PRODUCT / QUANTITY : KCOLLY x1 JARDi sini perlu Attachkan sekali Resit Pembayaran / Slip Pembayaran / Screen Short Pembayaran yang dikehendaki...Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Penghantaran ialah melalui pos laju.
Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan.No. tracking pengeposan boleh disemak di blog ini sebaik sahaja produk sudah dipos ataupun pihak kami akan terus Whatsapp number anda....Pengeposan dilakukan setiap hari pada,ahad - khamsis : untuk join pos ari yng sama...diharap settle sebelum 1130 pg..

jumaat & sabtu : Cuti (Tapi online 24 anda akan dilayan dengan pantas)

♥ ~ ♥ ~ ♥ :: THANK YOU FOR SHOPPING WITH US!! :::♥ ~ ♥ ~ ♥

No comments:

Post a Comment