Saturday, January 7, 2017

Slimming Detox Kaki Chanteq Tea by Medina Desire

Slimming Detox Kaki Chanteq Tea by Medina Desire

Negara kita kaya dengan pelbagai pilihan makanan yang sedap-sedap. Makan berlebihan, kurang bersenam akhirnya badan cepat naik dan gemuk. Oleh itu anda perlu berbuat sesuatu untuk menjaga berat badan yang ideal sebab ia bukan sahaja nampak segak bergaya, yang paling penting risiko penyakit akan dapat dikurangkan. Anda boleh amalkan Slimming Detox Kaki Chanteq Tea by Medina Desire untuk mengawal berat badan ideal anda. Produk ini secara umumnya untuk detox. Detox ialah membuang toksin dari dalam badan dengan cara kita cuci usus. 


 Kepentingan mencuci usus memang tidak dapat dinafikan. Tabiat pemakanan yang tidak sihat boleh menyebabkan usus jadi kotor serta mengganggu sistem penghadaman kita. 



Usus mempunyai permukaan jejari, berfungsi untuk menyerap. 
Pernah terfikir tidak rupa usus yang banyak lemak dan kotoran?? Cuba kita buat eksperimen.

Ambil tuala mandi korang, then cuba serap dengan minyak, then tepek2kan makanan kat tuala tu, biarkan selama seminggu. Berbau tidak?? mesti busukkan, dah la berminyak. eeee yek !! pastu cuba serap dengan air?? Tentunya susahkan nak serap air atau apa-apa pun sukar nak menembusinya. 

Hasilnya toksin akan terjadi dan macam2 la penyakit mula datang.


Amat menakutkan kesan apabila usus anda kotor, jadi elok lah anda amalkan Slimming Detox Kaki Chanteq Tea by Medina Desire untuk mencuci usus anda disamping dapat kawal berat badan, mengempiskan perut, mengatasi masalah sembelit, kolestrol, angin

Kelebihan Slimming Detox Tea by Medina Desire
๐Ÿต Mengempiskan Perut yg BUNCIT
๐Ÿต Membuang Lemak yg DEGIL
๐Ÿต Menyelesaikan masalah OBESITI
๐Ÿต Menyelesaikan masalah SEMBELIT
๐Ÿต Menurunkan PARAS GULA dalam DARAH
๐Ÿต Menurunkan tahap KOLESTROL
๐Ÿต Membuang ANGIN dalam badan
๐Ÿต Penurunan PANTAS sehingga 6KG dalam masa 14 Hari.
๐Ÿต 1 pack ada 15 sachet.
๐Ÿต 1 sachet bole guna 2 kali
๐Ÿต Minum malam sehari sekali
๐Ÿต Tidak cirit birit
*Boleh diminum oleh sapa-sapa sahaja KECUALI IBU MENGANDUNG ๐Ÿšซ
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kelebihan Kaki Chanteq Tea by Medina Desire
๐Ÿต Mengecilkan peha
๐Ÿต Mengecilkan lengan
๐Ÿต Mengurangkan air berlebihan dalam badan
๐Ÿต Melawaskan kencing
๐Ÿต Mengurangkan selera makan
๐Ÿต Cepat kenyang
๐Ÿต 1 pack ada 15 sachet
๐Ÿต 1 sachet boleh guna 2 kali
๐Ÿต Minum pagi sehari sekali
๐Ÿต Tidak cirit birit


๐Ÿšซ TIDAK BOLEH DIMINUM BAGI:- ๐Ÿšซ
1. Ibu Mengandung
2. Didalam pantang selepas bersalin
3. Breastfeeding Mom
4. Darah rendah (low blood)

Siapa boleh minum
✅ Men & women can Consume the tea.
✅ Boleh diambil dengan ubat doctor, supplement & collegen.
Pastikan ada jarak 1 jam selepas/sebelum consume apa2 product.


Rasa Slimming Detox Kaki Chanteq Tea by Medina Desire-
๐Ÿƒ Slimming detox tea- rasa mcm teh biase tapi xkelat atau pahit
๐Ÿ‚ Kakicantiq tea- rasa lite rebina dengan serai
Ingredients:
๐Ÿ‚ Kakicantiq tea- Dry herbs 100% no chemical. 4 ingridient verbena lemon grass etc.

๐Ÿƒ Slimming detox- cassia vahl. Dry herbs 100% no chemical

‼️TEA INI ADALAH BAHAN SEMULAJADI & TIADA BAHAN KIMIA @ BAHAN TERLARANG ‼️

☕PANDUAN MINUM KAKI CANTIQ TEA RM25.00/pack☕
------------------------------------
1-Rendam uncang bersamaan 250ml ke dalam air panas
2-Setelah suam bole terus minum.
3-Minum pada WAKTU PAGI sebelum sarapan pagi
๐ŸตKesan selepas minum KC Tea๐Ÿต
-----------------------------------
1- Akan merasa dahaga disarankan minum air kerap.
2- Kerap membuang air kecil
3- Akan merasa kurang selera makan
4- Cepat kenyang
5- Disarankan minum KC TEA berterusan utk mendapat kesan yang cepat.

☕PANDUAN MINUM SLIMMING&DETOX TEA RM15.00/pack☕
------------------------------------
1- Rendam uncang bersamaan 250ml ke dalam air panas
2- Setelah suam bole terus minum.
3- Minum pada WAKTU MALAM sebelum tidur
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
๐Ÿš€Untuk kesan yg lebih cepat perlulah mengamalkan diet yang seimbang
๐Ÿ‹ Blh letak lemon dan madu utk kesan yg lbh cpt
๐ŸนMinum air kosong 2-3L sehari.
๐ŸฆKurangkan pengambilan minuman berais
๐ŸญKurangkan pengambilan gula berlebihan
๐Ÿ’ช๐ŸปAmalkan sedikit senaman/workout

๐ŸšซNO ICE, NO AIR MANIS
‼️ KESAN DALAM MASA SEMINGGU JIKA KONSISTEN‼️

Testimoni Slimming Detox & 
Kaki Chanteq Tea by Medina Desire








Berminat nak cuba?

Kombo set Slimming Detox & Kaki Chanteq Tea by Medina Desire

Offer hanya rm48sm/ rm52 ss


Whatsapp: +60199278721


::Anda tentu meminati::










 ~ ::: THANK YOU FOR SHOPPING WITH US ::: ~ 





No comments:

Post a Comment