Saturday, January 7, 2017

Slimming Detox Kaki Chanteq Tea by Medina Desire

Slimming Detox Kaki Chanteq Tea by Medina Desire

Negara kita kaya dengan pelbagai pilihan makanan yang sedap-sedap. Makan berlebihan, kurang bersenam akhirnya badan cepat naik dan gemuk. Oleh itu anda perlu berbuat sesuatu untuk menjaga berat badan yang ideal sebab ia bukan sahaja nampak segak bergaya, yang paling penting risiko penyakit akan dapat dikurangkan. Anda boleh amalkan Slimming Detox Kaki Chanteq Tea by Medina Desire untuk mengawal berat badan ideal anda. Produk ini secara umumnya untuk detox. Detox penting untuk membuang toksin dari dalam badan dengan cara kita cuci usus. 


 Kepentingan mencuci usus memang tidak dapat dinafikan. Tabiat pemakanan yang tidak sihat boleh menyebabkan usus jadi kotor serta mengganggu sistem penghadaman kita. 



Usus mempunyai permukaan jejari, berfungsi untuk menyerap. 
Pernah terfikir tidak rupa usus yang banyak lemak dan kotoran?? Cuba kita buat eksperimen.

Ambil tuala mandi korang, then cuba serap dengan minyak, then tepek2kan makanan kat tuala tu, biarkan selama seminggu. Berbau tidak?? mesti busukkan, dah la berminyak. eeee yek !! pastu cuba serap dengan air?? Tentunya susahkan nak serap air atau apa-apa pun sukar nak menembusinya. 

Hasilnya toksin akan terjadi dan macam2 la penyakit mula datang.


Amat menakutkan kesan apabila usus anda kotor, jadi elok lah anda amalkan Slimming Detox Kaki Chanteq Tea by Medina Desire untuk mencuci usus anda disamping dapat kawal berat badan, mengempiskan perut, mengatasi masalah sembelit, kolestrol, angin

Kelebihan Slimming Detox Tea by Medina Desire
🍡 Mengempiskan Perut yg BUNCIT
🍡 Membuang Lemak yg DEGIL
🍡 Menyelesaikan masalah OBESITI
🍡 Menyelesaikan masalah SEMBELIT
🍡 Menurunkan PARAS GULA dalam DARAH
🍡 Menurunkan tahap KOLESTROL
🍡 Membuang ANGIN dalam badan
🍡 Penurunan PANTAS sehingga 6KG dalam masa 14 Hari.
🍡 1 pack ada 15 sachet.
🍡 1 sachet bole guna 2 kali
🍡 Minum malam sehari sekali
🍡 Tidak cirit birit
*Boleh diminum oleh sapa-sapa sahaja KECUALI IBU MENGANDUNG 🚫
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kelebihan Kaki Chanteq Tea by Medina Desire
🍡 Mengecilkan peha
🍡 Mengecilkan lengan
🍡 Mengurangkan air berlebihan dalam badan
🍡 Melawaskan kencing
🍡 Mengurangkan selera makan
🍡 Cepat kenyang
🍡 1 pack ada 15 sachet
🍡 1 sachet boleh guna 2 kali
🍡 Minum pagi sehari sekali
🍡 Tidak cirit birit


🚫 TIDAK BOLEH DIMINUM BAGI:- 🚫
1. Ibu Mengandung
2. Didalam pantang selepas bersalin
3. Breastfeeding Mom
4. Darah rendah (low blood)

Siapa boleh minum
✅ Men & women can Consume the tea.
✅ Boleh diambil dengan ubat doctor, supplement & collegen.
Pastikan ada jarak 1 jam selepas/sebelum consume apa2 product.


Rasa Slimming Detox Kaki Chanteq Tea by Medina Desire-
πŸƒ Slimming detox tea- rasa mcm teh biase tapi xkelat atau pahit
πŸ‚ Kakicantiq tea- rasa lite rebina dengan serai
Ingredients:
πŸ‚ Kakicantiq tea- Dry herbs 100% no chemical. 4 ingridient verbena lemon grass etc.

πŸƒ Slimming detox- cassia vahl. Dry herbs 100% no chemical

‼️TEA INI ADALAH BAHAN SEMULAJADI & TIADA BAHAN KIMIA @ BAHAN TERLARANG ‼️

☕PANDUAN MINUM KAKI CANTIQ TEA RM25.00/pack☕
------------------------------------
1-Rendam uncang bersamaan 250ml ke dalam air panas
2-Setelah suam bole terus minum.
3-Minum pada WAKTU PAGI sebelum sarapan pagi
🏡Kesan selepas minum KC Tea🏡
-----------------------------------
1- Akan merasa dahaga disarankan minum air kerap.
2- Kerap membuang air kecil
3- Akan merasa kurang selera makan
4- Cepat kenyang
5- Disarankan minum KC TEA berterusan utk mendapat kesan yang cepat.

☕PANDUAN MINUM SLIMMING&DETOX TEA RM15.00/pack☕
------------------------------------
1- Rendam uncang bersamaan 250ml ke dalam air panas
2- Setelah suam bole terus minum.
3- Minum pada WAKTU MALAM sebelum tidur
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
πŸš€Untuk kesan yg lebih cepat perlulah mengamalkan diet yang seimbang
πŸ‹ Blh letak lemon dan madu utk kesan yg lbh cpt
🍹Minum air kosong 2-3L sehari.
🍦Kurangkan pengambilan minuman berais
🍭Kurangkan pengambilan gula berlebihan
πŸ’ͺ🏻Amalkan sedikit senaman/workout

🚫NO ICE, NO AIR MANIS
‼️ KESAN DALAM MASA SEMINGGU JIKA KONSISTEN‼️

Testimoni Slimming Detox & 
Kaki Chanteq Tea by Medina Desire








Berminat nak cuba?

Kombo set Slimming Detox & Kaki Chanteq Tea by Medina Desire

pek baru


kombo set 

rm48sm/ rm52 ss
🚚 free pos

Whatsapp: +60199278721


::Anda tentu meminati::










 ~ ::: THANK YOU FOR SHOPPING WITH US ::: ~ 





No comments:

Post a Comment