Thursday, June 29, 2017

MQ Touch Foundation : Kulit Mulus Berseri

MQ Touch Foundation : Kulit Mulus Berseri

MQ touch Foundation atau Magnifique Touch Foundation ialah produk kecantikan yang berkesan dalam membantu merawat kulit anda yang bermasalah seperti jerawat dan masalah kedutan. Ia juga membantu menghilangkan parut atau kesan akibat jerawat, membantu memperbaiki sel yang rosak akibat sinaran UV matahari di samping melindungi kulit dari sinaran UV. MQ Touch Foundation juga mengandungi SPF50 yg mampu menjadikan kulit wajah CANTIK dan BERSERI-SERI sepantas 7 hari!!!..Jom dapatkannya produk TOP SELLING nie hari ini !!! 

MQ Touch Foundation berat 20 gram dan boleh digunakan sehingga 2 hingga 3 bulan bergantung pada kadar penggunaan. Rata-rata mereka yang beri maklumbalas adalah perubahan kulit mereka yang lebih baik dan cantik. Produk ini telah mendapat kelulusan KKM: NOT160402269K. Bila kulit anda sudah pulih seluruhnya atau sudah mencapai tahap yang anda ingini, maka anda boleh hentikan penggunaan MQ Touch tanpa kesan sampingan selepas itu. Tapi kalau produk dah elok , kenapa nak stop.....Jika guna berterusan tentulah lebih baik sebab foundation ini mampu merawat, memelihara kulit anda tanpa was-was. ^___^


Muka BERJERAWAT???Muka banyak JERAGAT???Muka BERPARUT 
dan KUSAM???Kurang KEYAKINAN DIRI???Jom sy kongsikan berita baik
untuk anda semua!!


Fungsi MQ touch Foundation

✔ Mengandungi Argan, vitamin C dan E yang membantu merawat kulit bermasalah seperti JERAWAT & masalah kedutan
✔ Memudarkan JERAGAT
✔ Merawat Jerawat seawal 3 hari
✔ Menghilangkan parut jerawat
✔ Menegang serta melembapkan kulit
✔ Menganjalkan kulit, memgurangkan kedutan & garis halus
✔ Membantu mengurangkan keradangan & inflamasi kulit
✔ Memperbaiki sel yang rosak akibat sinaran UV matahari
✔ Mempunyai SPF 50 ++ dan dapat melindungi kulit daripada sinaran UV
✔ Membantu merawat kulit bermasalah seperti JERAWAT
✔ Memudarkan JERAGAT
✔ Memberi effect GLOWING & FLAWLESS pada kulit wajahselama 12 jam
✔ Mesra SOLAT[mudah dicuci]
✔ TIDAK berminyak, melekit, bercapuk ketika berpeluh atau merekah di tepi hidung/mata/bibir
✔ Sesuai utk semua jenis kulit❤ Terdapat dalam 1 KOD WARNA SAHAJA - Foundation berubah mengikut jenis darah dan warna kulit KELEBIHAN MQ TOUCH FOUNDATION

PELEMBAB KULIT 
✔ Minyak Argan dapat digunakan untuk perawatan wajah secara rutin karena mengandung bahan yang disebut sterolins. Sterolins ialah zat yang dapat membantu mempercepat metabolisme sel kulit yang sehat dan membantu kulit untuk mempertahankan kelembapannya.

MERAWAT JERAWAT DAN PULIHKAN BEKAS JERAWAT
✔ Minyak Argan memiliki kemampuan mengatur produksi sebum, sebagai penyebab jerawat. Karena itu kandungan minyak argan dapat mengurangi jerawat yang muncul pada wajah.KANDUNGAN VITAMIN E KENTAL DENGAN ZAT ANTI-OKSIDAN
✔ Membantu menghilangkan kerosakan sel dan mempercepat pertumbuhan sel baru, sehingga akan memudahkan menghilangkan bekas luka dan bekas jerawat.

ANTI PENUAAN
✔ Minyak Argan apabila digunakan pada wajah, maka zat anti oksidannya akan bermanfaat untuk menjaga kesihatan kulit dengan cara mencegah kerosakan oksidatif dari radiasi UV serta memberi pertumbuhan baru sel kulit pada wajah Anda.

KULIT KERING 
✔ MQ TOUCH FOUNDATION bagus untuk pemilik kulit kering karena, kandungannya memiliki kemampuan merangsang kulit dan dapat mempertahankan kelembaban, ia juga dapat mengurangi gatal-gatal dan kulit kering mengelupas. Kandungan Minyak argan bekerja untuk menyeimbangkan produksi sebum kulit, sehingga kulit akan menjadi sehat dan segar.

KULIT SENSITIF
✔ Penggunaan MQ TOUCH FOUNDATION 100% adalah murni tanpa bahan campuran kimia sama sekali,kerana terdapat agen anti-inflamasi seperti anti-oksidan dan vitamin E.

KULIT BERMINYAK
✔ Kulit wajah yang cenderung berminyak ertinya menghasilkan sebum yang berlebihan daripada yang diperlukan malah kurangnya kelembapan, sehingga banyak ditemui orang yang berminyak biasanya lebih jerawat.Tetapi dengan MQ TOUCH FOUNDATION ia dapat melembabkan kulit berminyak sehingga mengurangi produksi sebum.

KULIT KOMBINASI
✔ Untuk kulit kombinasi yakni jenis kulit pada beberapa bahagian wajah, seperti hidung dan dahi berminyak sementara pada bagian yang lain kering. MQ TOUCH FOUNDATION bermanfaat menyeimbangkan produksi minyak antara daerah kering dan berminyak dari wajah Anda.


CARA PENGGUNAAN MQ TOUCH FOUNDATION

✔ Sapukan sedikit krim pada dahi,pipi,hidung dan dagu
✔ Kemudian ratakan dengan span atau tangan bersih
✔ Boleh digunakan tanpa bedak utk kesan glowing
✔ Boleh digunakan selepas apply toner, serum, krim siang selepas itu baru apply MQ TOUCH FOUNDATION akhir sekaliREVIEW PeNGGUNA MQ touch Foundation
Harga pasaran rm95 sm/ rm100 ss

Now offer rm65 sm/ rm69 ss
🚚 free pos


SMS/Whatsapp: +60199278721

Klik link dibawah utk whatsapp

@ pm inbox Fb: imah Hmie
Click dibawah untuk lihat senarai produk-produk kami

 ~ ::: THANK YOU FOR SHOPPING WITH US ::: ~ 

No comments:

Post a Comment