Thursday, December 29, 2016

Jamu Seri Pemikat : rahsia rumahtangga bahagia

Jamu Seri Pemikat : rahsia rumahtangga bahagia


Jamu seri pemikat adalah salah satu jamu moden yang wajib wanita miliki. Pill ini telah dirumuskan dengan ramuan herba semulajadi, selamat tanpa bahan bahaya. Sememangnya banyak khasiat untuk wanita seperti miss V yang ketat, Cik B yang pejal anjal, rahim yang sihat, badan segar, melawaskan pembuangan, badan yang ramping dan sexy serta banyak lagi. Inilah jamu yang membantu menyerikan lagi rumahtangga anda. Insyaallah dapat merawat segala permasalahan dalaman dan luaran WANITA. 

KETAT ! MANTAIN DARA ! MENCENGKAM ! MONTOK ! DAN ABANG SAYANG SELALU !




Thursday, December 22, 2016

Miss Slim : Produk Kurus dari DMS 360

Miss Slim : Produk Kurus dari DMS 360

Askm, hari ne akak nak tulis tentang salah satu produk kurus yang berkesan iaitu miss slim. Miss Slim ialah produk kurus keluaran DMS, ianya memanglah sangat berkesan dengan guna 1 botol boleh loss 4-10kg tau, jika di amalkan dengan cara yang betul.
Miss slim sebelum ini ada nama lain iaitu islimz dan selim melim. Tiada perubahan pada ramuannya, hanya packing dan namanya aja bertukar. Produk ini diakui boleh kurus, keberkesanannya amatlah pantas, bebas dari bahan terlarang, berasaskan herba


Tuesday, December 20, 2016

Anugerah Lotion Sejuta Khasiat (Apple)

Anugerah Lotion Sejuta Khasiat (Apple) 

Anugerah lotion sejuta khasiat (apple) bukan sekadar losyen biasa untuk kecantikan dan kesihatan tetapi ia mengandungi empat kombinasi penting yang memberi kesan terbaik kepada anda. Haruman lotion ini memang dapat membangkitkan mood seharian anda.


Sunday, December 18, 2016

DMS 360 : Dermax Superskin Cantik, Cerah, Gebu dan Menawan

DMS 360 : Dermax Superskin Cantik, Cerah, Gebu dan Menawan 

DMS 360 (Dermax Superskin) ialah produk kecantikan yang dicipta dan dihasilkan
 untuk menyelesaikan masalah kulit. Muka anda akan lebih cantik, berseri seri dan licin membuatkan si pemakai kelihatan menawan dan membuatkan orang lain tertarik melihatnya. Produk ni membantu merawat kulit wajah kusam,kulit wajah tak sekata,kulit wajah berbintik hitam, kulit wajah penuh dengan kesan parut
 jerawat dan sebagainya.




Friday, December 9, 2016

Cara Besarkan Payudara : Minum Kopi Boomz

Cara Besarkan Payudara : Minum Kopi Boomz

Payudara yang kecil, kendur dan jatuh menjadi kerisauan bagi sesetengah wanita. Kini ada cara besarkan payudara tanpa perlu kos yang tinggi dan prosedur yang menyakitkan. Sebab adanya minuman yang mengandungi pati ektrak khas, khusus untuk wanita yang ingin menjaga aset payudara, miss V, kulit yang mulus, disamping memiliki badan yang ramping. 
Kopi Boomz adalah kopi pracampuran dengan kandungan seperti: 

Creamer 73.000%. 
Coffee 17.000%. 
Collagen 4.000%. 
L -Glutathione, glutathione 2.000%. 
Acerola Cherry Extract 1.000%. 
Wolfberry Extract 1.000%. 
lsolate (soy protein) 1.000%. 
Psyllium Hush 0.700%. 
Coffee Odor 0.300%. 


Jus Hidayah Gold Collagen dari Serai Mas

 Jus Hidayah Gold Collagen dari Serai Mas

Produk Jus Hidayah Gold Collagen dari Serai Mas memang tak dinafikan lagi khasiatnya untuk diamalkan. Produk ini diperkayakan dengan 23 bahan terbaik di dunia. Kandungan herba hebat di dalam Jus Hidayah Gold Collagen dapat membantu mengelak, melegakan dan merawat pelbagai jenis penyakit. Jus Hidayah Gold meningkatkan tahap kecergasan fizikal dan kecerdasan mental. Memandangkan Jus Hidayah Gold menggunakan bahan herba semualajadi, ia tidak mendatangkan kesan buruk sampingan. Jus Hidayah Gold Serai Mas sesuai dijadikan pemakanan tambahan, membekalkan vitamin dan mineral yang diperlukan oleh badan.


Cara Hilangkan Jeragat : Moleek Skincare 4 in 1 dan Krim Jeragat Moleek

Cara Hilangkan Jeragat : Moleek Skincare 4 in 1 dan Krim Jeragat Moleek

Jeragat adalah masalah kulit yang menyebabkan kesan tompokan (spot) kelihatan pada kulit. Kini anda tak perlu resah gelisah nak cari penyelesaian. Memperkenalkan 2 produk moleek, insyallah berkesan untuk merawat masalah kulit terutamanya jeragat yang degil 

1) Krim jeragat moleek : Sesuai untuk anda yang ingin fokus rawat kesan jeragat sahaja

2) Set Skincare Moleek 4 in 1 : Sesuai untuk anda yang inginkan penjagaan kulit wajah secara menyeluruh untuk menjadikan kulit muka bersih, halus, mulus tanpa jerawat, parut juga jeragat.

Tuesday, December 6, 2016

Vsireh Atasi Masalah Keputihan Wanita

Vsireh Atasi Masalah Keputihan Wanita

Keputihan wanita merupakan antara masalah kesihatan yang sering dialami oleh kebanyakan wanita. Keputihan wanita boleh didefinisikan sebagai pengeluaran cairan dari vagina. Cairan tersebut pada kebiasaannya keluar dalam keadaan pekat atau cair, berwarna jernih, putih, kuning atau hijau dan berbau atau tidak berbau. Ada sebahagian daripada wanita yang menganggap cairan yang keluar dari vagina adalah masalah yang biasa dan ada juga antara mereka yang menganggap masalah keputihan wanita ini mengganggu aktiviti seharian mereka.

Keputihan normal berupa lendir yang keluar dari Miss V tu jernih, cair dan tidak diiringi dengan rasa gatal. Manakala keputihan tidak normal ialah lendir yang keluar dari Miss V berisfat putih pekat, kadang kala seperti nanah, berbau, dan diikuti dengan rasa gatal di kawasan Miss V.

Monday, December 5, 2016

Sabun Teh Hijau : Green Tea Soap

Sabun Teh Hijau : Green Tea Soap

KIni fenomena Sabun Teh Hijau : Green Tea Soap pula. Sabun ini mempunyai banyak kelebihan untuk kulit. Ianya berupaya merawat, memelihara dan mencantikkan kulit. Sesuai dipakai untuk kegunaan seisi keluarga. Bentuknya yang comel sangat mudah dibawah dan selamat digunakan kerana kandungannya adalah dari bahan semulajadi. GREEN TEA SOAP, sabun asal dari japan, MADE IN JAPAN

Height Up : Ubat Tinggi Badan

Height Up : Ubat Tinggi Badan

Height Up ialah ubat tinggi badan kerana formulasinya bertindak membantu menambahkan ketinggian badan secara semulajadi. Kini anda tak perlu risau-risau nak cari cara meninggikan badan sebab dengan konsume height up, insyallah tinggi anda akan meningkat. Height up diformulasikan daripada bahan-bahan semulajadi berkualiti tinggi dengan menggunakan kaedah Nano Teknologi High Quality (KOREA BIO-Advanced Bone Development Techniques) dan mampu memberikan kesan peningkatan ketinggian. Supplement nutrisi SEMULAJADI, & bebas bahan terlarang, sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.


Friday, December 2, 2016

Be Fit Produk Kurus Lulus KKM dengan Ekstrak Garnicia Cambodia

Be Fit Produk Kurus Lulus KKM dengan Ekstrak Garnicia Cambodia 

BE FIT ialah produk kurus lulus KKM yang berkesan untuk menurunkan berat badan. Be Fit mengandungi Ekstrak Garcinia Cambogia, yang juga dikenali sebagai Asam Gelugur, atau asam keping dalam bahasa Malaysia. Iaitu Jenis ini tumbuh liar 
di kebanyakan tempat di asia tenggara. Garnicia Cambodia mampu menyekat selera dan dgn cara menghalang pembentukan lemak asid (lipid synthesis). Hasilnya anda boleh menurunkan berat badan dan kekal fit.


Thursday, December 1, 2016

Honey Bee Venom : Racun bisa lebah

Honey Bee Venom : Racun bisa lebah

Honey Bee Venom ialah racun bisa lebah yang boleh memberi manfaat pada manusia jika digunakan dengan jumlah yang kecil  Honey bee venom, telah digunakan sejak zaman purba lagi untuk merawat penyakit-penyakit. Kini ianya telah digunakan secara komersial dalam produk kecantikan kosmetik. Ini kerana sapuan honey bee venom pada kulit boleh: 

Meningkatkan pengaliran darah pada kawasan yang disapu dengan hoeny bee venom
↓↓
Pengaliran darah yang meningkat pada kawasan setempat menyebabkan kulit menerima nutrient yang cukup untuk pemulihan/memelihara kawasan kulit tersebut
↓↓
kesannya..

kulit akan kelihatan lebih bermaya, lebih flawless, cerah sekata, lembab, berseri-seri dan banyak lagi faedah.

Memperkenalkan produk kosmetik yang menggunakan honey bee venom sebagai bahan asas


Wednesday, November 30, 2016

Syma White Coffee : Kopi Syma untuk Kurus dan Cantik

Syma White Coffee : Kopi Syma untuk Kurus dan Cantik

Syma White Coffee adalah minuman untuk kurus dan cantik dari produk keluaran SymaBeauty Skincare. Minuman campuran ini sesuai bagi mereka yang sukakan rasa kopi putih yang lazat dan hangat. Dan bagi mereka yang mahukan kurus dan gebu dalam satu masa. Nikmatilah minuman ini untuk merealisasikan keinginan anda. Minuman ini telah diadun dari 15 bahan terpilih yang menjanjikan rasa lazat dengan manfaat yang hebat.


Jangan risau kerana minuman ini rendah kandungan kafein. Anda kini mampu miliki kulit putih gebu dan tubuh langsing dengan jimat & selamat dan berkesan. 
Kini anda boleh ucapkan selamat tinggal pada masalah kulit kusam dan masalah berat badan. Mari kita tinjau kelebihan Syma White Coffee.

Monday, November 28, 2016

Tips Memutihkan Kulit : Supreme Gluta White 1500000MG

Tips Memutihkan Kulit : Supreme Gluta White 1500000MG

Iklim di Malaysia agak panas dan kulit pun senang jadi gelap kalau dibiarkan berjemur terkena panas matahari. Tapi jangan risau, saya ada tips memutihkan kulit dan ada macam-macam tips yang anda boleh amalkan. Pilihlah mana-mana tips yang mudah untuk anda amalkan. Insyallah anda boleh mendapat kulit cerah dan berseri.

Tips Memutihkan Kulit Secara Semulajadi

1. Mencuci muka dengan air basuhan beras - basuhan beras jangan dibuang. Ambil air bilasan beras untuk mencuci muka, ianya mampu haluskan dan putihkan kulit. Air beras mengandungi pitera  yang boleh mencerahkan dan memutihkan kulit. 


Friday, November 25, 2016

Gambir Emas Performance Gel : Ubat Tahan Lama

Gambir Emas Performance Gel : Ubat Tahan Lama

Gambir Emas Performance Gel merupakan ubat tahan lama yang membantu kaum Adam mengatasi masalah cepat pancut. Tentunya ini adalah salah satu masalah `terpendam' yang memhancurkan jiwa pasangan dalam senyap dan mampu mengugat keharmonian ketika bersama pasangan. Si suami sudah game over, beraksi tak sampai 5-10 minit, sudah pancut tak dapat nak teruskan game. Maka terkapai-kapailah si pasangan wanita anda ditinggal sebab belum apa-apa, belum pun dapat kepuasan, si suami/pasangan sudah pancut, anu dah lembek tak boleh nak start game lagi. Malangnya masalah ini, jika sengaja di biarkan tanpa rawatan, ia bakal menjejaskan keharmonian rumahtangga.

Thursday, November 24, 2016

Cara Hilangkan Mata Panda : Banana Smootiee Eyebag Food

Cara Hilangkan Mata Panda : Banana Smootiee Eyebag Food


Banana Smootiee Eyebag Food ialah produk keluaran terbaru yang mampu menghilangkan kesan lebam pada bahagian bawah mata seolah-olah mata panda. Tentunya tak cantik bila nampak jelas mata panda. Macam orang sakit dan tak cukup zat pun ada.hihihi.
 Kami tahu kesibukkan anda berkerja, hingga terpaksa korbankan waktu tidur anda. Tapi tak salah anda manjakan diri anda dengan banana smooties eyebad. Hanya perlu secalit banana smooties eyebag dan sapu pada bawah kelopak mata anda sebelum tidur. Esoknya pasti anda akan rasa lebih segar, mata tak  nampak lebam dan anda akan lebih berkeyakinan, untuk berjumpa orang pada keesokkan harinya.

Thursday, November 17, 2016

Kulit Menawan : Vitamin C Powder by Nlee Beauty

Kulit Menawan : Vitamin C Powder by Nlee Beauty

Vitamin C Powder by Nlee Beauty ialah suatu produk kesihatan dan kecantikan yang diasaskan 100% daripada Vitamin C tanpa campuran bahan lain. Didatangkan dalam bentuk serbuk dan bukan tablet seperti kebanyakan produk Vitamin C lain. Ini bertujuan untuk penyerapan yang halus dan cepat kerana ia serbuk yg mudah larut. 

Vitamin C Powder by Nlee Beauty ini umpama buah lemon yg dikisar menjadi serbuk, kerana ketulenan kandungan Vitamin C di dalamnya. Ianya bukan sahaja untuk diminum sahaja malahan banyak lagi kegunaanya seperti membuat mask wajah dan lain-lain.


Tuesday, November 15, 2016

Cara Besarkan Payudara : Zofea Beauty Secrete Bust Up

Cara Besarkan Payudara : Zofea Beauty Secrete Bust Up

Aset yang kecil menjadi keresahan bagi sesetengah wanita. Kini memperkenalkan Zofea Beauty Secret Bust Up, produk inidiformulasikan untuk wanita yang inginkan Payudara Montok, Bentuk Badan Menawan dan Kulit Cantik.


Tahukah anda 99% laki-laki lebih menyukai wanita dengan bentuk dan ukuran payudara yang besar, kencang, dan mantap. Bagi kebanyakan wanita, memiliki bentuk payudara yang menawan melambangkan kecantikan dan keyakinan bagi seseorang wanita. Tak salah untuk wanita usahakan bagi mendapatkan aset bagi kepuasan anda dan orang yang tersayang sebab ada cara besarkan payudara yang boleh anda ikuti.

Monday, November 14, 2016

Cara Besarkan Payudara : Bio Anne breast krim

Cara Besarkan Payudara : Bio Anne Breast Cream 


Memiliki payudara besar menjadi idaman setiap wanita. Ukuran payudara yang kecil, rata dan kendur membuatkan wanita tidak percaya diri bila berdepan dengan suami/ calon suami. Timbul juga perasaan takut tidak dapat memuaskan hati bakal suami/suami dengan ukuran dan bentuk payudara bakal isteri/isteri. 
Tahukah anda 99% laki-laki lebih menyukai wanita dengan bentuk dan ukuran payudara yang besar, kencang, dan mantap. Bagi kebanyakan wanita, memiliki bentuk payudara yang menawan melambangkan kecantikan dan keyakinan bagi seseorang wanita. Tak salah untuk wanita usahakan bagi mendapatkan aset bagi kepuasan anda dan orang yang tersayang sebab ada cara besarkan payudara yang boleh anda ikuti.

Note: gambar hanya perhiasan/ bagi anda yang beragama islam
labuhkan tudung  mu dibawah paras dada ya...breast anda untuk tayangan 
suami sahaja...oppss tertaskirah pulak...hihihi

Tuesday, November 8, 2016

Minyak Belacak Original Warisan : Mantap, Besar dan Tegang

Minyak Belacak Original Warisan : Mantap, Besar dan Tegang

Minyak belacak adalah minyak yang patut anda miliki baik untuk lelaki ataupun wanita. Jika dahulu dengar je minyak belacak, kaum wanita ingat minyak ini khas untuk lelaki, tapi anda silap...sebab minyak belacak boleh digunakan untuk wanita juga. Minyak belacak boleh membantu wanita mengatasi masalah punggung yang jatuh dan payudara menggeleber, bagi kaum lelaki yang ada masalah pancut awal ketika bersama atau saiz Mr. Z (zakar) yang kecil bolehlah gunakan minyak ini. Minyak belacak adalah perawatan alternatif untuk kaum wanita dan lelaki jika ingin memberi kepuasan dan menambahkan keyakinan diri dan membahagiakan pasangan masing-masing.



Kandungan minyak belacak : Minyak Pati Ikan Belacak, Umbut Kelapa, Pinang Muda, Campuran Pelbagai Jenis Bunga Dan Bahan Bahan Herba Lain


Rangkaian Produk kecantikan dan Kesihatan Auramen

Rangkaian Produk kecantikan dan Kesihatan Auramen

Auramen ialah produk kecantikan dan kesihatan yang dipattern khas untuk kaum adam. Antara rangkaian produk dibawah Auramen ialah Auramen Skincare 4in1, auramen pomade dan auramen collagen

Jom lihat kelebihan rangkaian produk auramen satu persatu

Auramen Skincare 4IN 1 

Diformulasi khusus untuk keperluan wajah lelaki Asia
Kesan seawal 7 hari!
Sesuai untuk semua jenis kulit
Mengatasi masalah kulit kusam, kasar, kering atau berminyak
Membantu menghilangkan jerawat dan kesan parut jerawat
Menjadikan kulit kembali normal
Mencerahkan kulit
Mengecilkan liang-liang pori


Monday, November 7, 2016

Cara Putihkan Kulit : Jemaima Whitening Pills

 Cara Putihkan Kulit : Jemaima Whitening Pills

Iklim di Malaysia ne agak panas dan kulit pun senang jadi sunburn kalau selalu sangat terkena panas matahari. Tapi jangan risau, saya ada cara putihkan kulit dan ada macam-macam cara anda boleh amalkan. Pilihlah mana-mana cara yang mudah untuk anda amalkan. Insyallah anda boleh mendapat kulit cerah dan berseri.

Cara Putihkan Kulit Secara Semulajadi

Mencuci muka dengan air basuhan beras - basuhan beras jangan dibuang. Ambil air bilasan beras untuk mencuci muka, ianya mampu haluskan dan putihkan kulit. Air beras mengandungi pitera  yang boleh mencerahkan dan memutihkan kulit. 



Friday, November 4, 2016

Dexandra Perfume : Wangian Memikat Kalbu

Dexandra Perfume : Wangian Memikat Kalbu

Dexandra Perfume ialah rangkaian produk minyak wangi yang diasaskan
 oleh Puan Ernayanee Nur Binti Julaimi selepas 5 tahun beliau berniaga 
perfumes dari pelbagai jenis. Dexandra Perfume dicipta berdasarkan
 tiga ciri-ciri utama yang dicari oleh setiap pengguna perfume di Malaysia
 iaitu tahan lama, boleh dibawa solat dan boleh dibawa travel.

Dexandra Perfume akhirnya telah di hasilkan daripada pati wangian yang terbaik dan halal. Kandungan alkohol yang terdapat dalam perfume ini adalah dari ekstrak tebu dan boleh di bawa solat, tanpa was-was.


Thursday, November 3, 2016

Petua Kempiskan Perut: Hot Shaper Belt

Petua Kempiskan Perut: Hot Shaper Belt 

Ramai mengeluh, dah buat macam-macam petua kempiskan perut yang diikuti. Tapi hasilnya masih tak memuaskan, masih tak kempis, perut masih buncit dan susah nak nak nampak shape atau nak sorok perut buncit. Makan ubat pun tak kurus, diet pun asyik tak jadi, tyre spare dah mengeleber tak cantik nak pakai baju.

Alahai akak, susah hati ke? Saya ada cara mudah #petua kempiskan perut yang mudah tak sampai 5 minit perut anda kembali langsing dan ramping..T_____T 

Anda nak tahu petua kempiskan perut, dan anda Cepat Ramping selepas buat senaman di rumah atau di gim, anda boleh lakukan petua kempiskan perut ini sambil-sambil
✔ kemas rumah
✔ menyiram pokok bunga di halaman

dan buat kerja-kerja kat opis / rumah


Saturday, October 29, 2016

SKKM Platinum Skincare : Produk Kecantikan untuk Wajah Berseri

SKKM Platinum Skincare : Produk Kecantikan untuk Wajah Berseri

Skkm platinum skincare adalah produk kecantikan terkini keluaran syarikat platinum beauty. Bahan asas produk ini adalah dari susu kambing, kurma, madu dan beberapa gabungan yang lain-lain lagi untuk pastikan kulit anda cerah, putih dan berseri. Kalau untuk dalaman uolss boleh minum susu skkm platinum atau boleh krup krup kunyah skkm platinum tablet . Kini tiada lagi masalah kulit berminyak, parut, jeragat, jerawat, kulit kusam, kering, pori terbuka, garis halus, bintik hitam. Lebih menarik lagi SKKM platinum skincare ini sesuai untuk semua jenis kulit dan kulit akan makin cerah, gebu dan anjal.

Kandungan istimewa SKKM Platinum Skincare terdiri daripada: 
1) Platinum cleanser 
2) Platinum day cream 
3) Platinum night cream 


Friday, October 28, 2016

Sabun Kopi Scrub untuk Kulit Menawan

Sabun Kopi Scrub untuk Kulit Menawan


Sabun kopi Scrub...apa tu? Sabun kopi yang tengah viral dan top sekarang ini. Banyak kelebihan sabun kopi ne. Antara kelebihan sabun Kopi scrub ialah

☕Menghaluskan kulit
☕Menghilangkan bau badan
☕Menghilangkan selulit
☕Menyegarkan tubuh dan menghilangkan penat dengan aroma bauan kopi
☕Melarutkan lemak dan membentuk tubuh
☕Menuetralkan kulit yang kering dan jadikan kulit glowing
☕Menghilangkan bekas jerawat, flek,dan noda hitam pada kulit
☕Mengangkat sel kulit mati & memperbaiki jaringan kulit yang rosak

Thursday, October 27, 2016

MaxXslim Produk Kurus yang Berkesan dan Pantas

MaxXslim Produk Kurus yang Berkesan dan Pantas

Askm, kali ini akak nak cerita tentang produk kurus maxXslim pula. Jangan korang tak tahu produk maxXslim ne dah lama berada dalam pasaran. Testimoni pun berlambak-lambak yang berjaya kurus dengan maxXslim. Rugilah kalau anda tak cuba sebab produk maxXslim ne sangat membantu mengawal selera, tak lapar uolss, penghadaman lancar, meningkatkan metabolism untuk pembakaran lemak dan banyak lagi kelebihan. Sesuai diambil untuk yang mempunyai berat badan berlebihan, darah tinggi, kencing manis, ibu menyusu dan tak menyebabkan kesan sampingan jika diambil sebab ianya  100% dari extrak bahan-bahan semulajadi.


Tuesday, October 25, 2016

Petua Kuruskan Badan dalam Masa Seminggu

Petua Kuruskan Badan dalam Masa Seminggu

Berat badan berlebihan sering kali memberi kerisauan, tidak kira lelaki mahu pun wanita. Ini kerana akan timbul masalah seperti kurang keyakinan diri, menjadi punca penyebab penyakit-penyakit lain. Anda mahukan petua kuruskan badan? Saya akan kongsikan petua kurusan badan pada entry kali ini.

Namun begitu, bagi seseorang yang sudah meningkat dewasa, berat badan boleh naik dengan kadar yang sangat cepat, sedangkan hanya makan sedikit sahaja. 
Kadar metabolism anda sudah berbeza dengan tubuh badan masa waktu muda-muda dahulu.

 Disebabkan pekara ini, ianya amat membimbangkan, kerana pada usia yang semakin meningkat dewasa, anda sepatutnya memiliki tubuh yang sihat, bagi menjalani aktiviti seharian dengan lebih mudah dan sihat.

Friday, October 21, 2016

Kebaikan Chia Seed untuk Kuruskan Badan

Kebaikan Chia Seed untuk Kuruskan Badan

Pernahkah anda dengar tentang kebaikan Chia seed? Jika anda baru nak amalkan chia seed jangan tersalah beli pula biji selasih sebab rupa bentuknya seakan-akan sama tapi tak serupa berbanding kebaikan chia seed. Perkataan ‘chia’ berasal dari kata ‘chian’, yang bererti berminyak. Chia seed adalah biji berminyak yang dilengkapi dengan asid lemak esensial omega-3. Ianya sangat membantu melawan radikal bebas, antioksida yang tinggi, mengurangkan alergi, mengandungi sumber protein, mineral dan bagus untuk pengawalan berat badan.



Wednesday, October 19, 2016

Cara Putihkan Kulit Secara Semulajadi

 Cara Putihkan Kulit Secara Semulajadi

Iklim di Malaysia kadang-kadang panas, kadang-kadang sejuk. Kulit pun senang jadi sunburn terbakar kalau selalu sangat terkena panas matahari. Tapi takpe, jangan risau,saya ada cara putihkan kulit secara semulajadi. Ada macam cara anda boleh amalkan. Pilihlah mana-mana cara yang mudah untuk anda amalkan. Insyallah anda boleh mendapat kulit cerah dan berseri.

Cara Putihkan Kulit Secara Semulajadi

Mencuci muka dengan air basuhan beras - basuhan beras jangan dibuang. Ambil air bilasan beras untuk mencuci muka, ianya mampu haluskan dan putihkan kulit. Anda juga boleh mengamalkan ini dengan cara mudah iaitu mencuci muka dengan sabun susu beras 





Sunday, October 16, 2016

Cara Besarkan Payudara paling berkesan : Jamu Young Gold

Cara Besarkan Payudara paling berkesan : Jamu Young Gold

Memiliki payudara yang bulat, mantap dan gebu menjadi idaman setiap wanita. Si sang suami pun akan suka kalau isteri mereka memiliki payudara yang mantap. Mata suami anda akan terus terpaku pada anda, takkan curi-curi pandang pada wanita lain dan akan sentiasa angaukan anda sebab anda memiliki aset yang besar dan mantap. Bagi kebanyakan wanita pula, memiliki bentuk payudara yang menawan melambangkan kecantikan dan keyakinan bagi seseorang wanita. Aset anda harus besar mantap dan menawan dengan produk yang akan saya cadangkan nanti ^__^



Saturday, October 15, 2016

Miss Glitter Spray Naikan Seri Wajah

Miss Glitter Spray Naikan Seri Wajah

Miss Glitter spray adalah sejenis cecair yang mempunyai campuran collagen dan serbuk mutiara asli. Formulasi Miss Glitter ini menampakan dengan jelas serbuk mutiara yang terkandung dalam produk ini. Sememangnya serbuk mutiara sgt bermanfaat utk kulit wajah dan badan. Mudah diserap oleh kulit dan badan. Ianya mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral serta 20-22 jenis asid amino. Kekurangannya mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut.

Miss Glitter Spray ialah produk yang berperanan dalam membantu
 menambah baik keserian wajah sis semua.. Siapa yang nak putih dan 
lebih berseri jom cuba produk Miss Glitter Spray


Friday, October 14, 2016

Minyak Kelapa Dara untuk Kesihatan Anda

Minyak Kelapa Dara untuk Kesihatan Anda

Minyak Kelapa Dara atau lebih dikenali sebagai virgin cocunut oil(VCO) terkenal dengan pelbagai khasiat yang diperoleh dari buah kelapa. Minyak kelapa ini biasanya diperoleh dari kelapa yang matang menggunakan proses khas yang tidak merosakkan struktur asal atau khasiat semulajadi minyak kelapa. Pakar-pakar kesihatan juga turut mengakui kehebatan minyak kelapa dara dari segi aspek kesihatan dan kecantikan.


Minyak kelapa dara memberi kebaikan yang banyak kepada tubuh antaranya:

1-Mengurangkan risiko penyakit jantung
2-Merangsang metabolisme
3-Menyokong fungsi tiroid
4-Membantu anda menurunkan dan mengekalkan berat badan yang ideal
5-Membunuh Virus, bakteria, kulat dan protozoa
6-Memiliki sifat antioksidan semulajadi
7-Tidak membebankan organ pankrease
8-Lemak tepu rantai sederhana. (MCFA – mudah dihadham)
9-Sudah mula dihadhamkan dengan hanya enzim saliva dan diperut (sangat baik untuk mereka yang ada gangguan pencernaan, masalah metabolik, bayi pramatang yang sistem tubuhnya kurang berkembang.

Thursday, October 13, 2016

Olicandy Produk Kecantikan untuk Kulit Berseri-seri

Olicandy Produk Kecantikan untuk Kulit Berseri-seri

Olicandy merupakan produk kecantikan yang sememangnya terbukti keberkesananya untuk mencerahkan, menghilangkan jerawat, menyerikan wajah yang kusam dan banyak lagi kebaikan. Kini Olicandy tampil dengan Olicandy Premium Edition. Olicandy Pemium Edition mempunyai kandungan PITERA dan menjanjikan kesan 5X GANDA LEBIH BAIK daripada olicandy biasa.

♥ Olicandy Premium Edition mempunyai kandungan tambahan WHITENING BOOSTER tau iaitu PITERA dan menjanjikan kesan 5X GANDA LEBIH BAIK daripada olicandy biasa. Waaaa menarik kan??

Tuesday, October 11, 2016

Ridzskin Lipsmatte : Gincu Bibir yang Mengiurkan

Ridzskin Lipsmatte : Gincu Bibir yang Mengiurkan

Ridzskin Lipsmatte adalah gincu bibir yang tengah viral hot untuk moment bulan OCTOBER 2016. Ia adalah produk terbaru keluaran Ridzskin yang mempunyai 5 pilihan warna yang amat sesuai untuk anda cuba dan pakai. Ridzskin lipsmatte adalah satu-satunya produk buatan Malaysia, lulus KKM, diyakini HALAL, lipstick matte yang tidak kering, tidak senang tanggal walaupun anda makan. Ridzskin lipsmatte mengandungi isian 6 ml, mudah dibawa, wangi dan paling penting tidak mengandungi kimia bahaya.


Munafie Singlet untuk Kempiskan Perut

Munafie Singlet untuk Kempiskan Perut

Perut yang kempis menjadi idaman tiap wanita. Sekarang sudah tak susah nak kempiskan perut sebab adanya Munafie Singlet. Ianya singlet yang direka khas untuk memberi kesan perut Kempis. Perut yang kempis menampakan susuk tubuh yang lebih kemas, tak mengeleber dan rasa lebih berkeyakinan. Ramai yang dah beli sehelai terpaksa repeat order untuk beli banyak helai. Material yang sangat selesa, menyerap peluh dan jika beli satu mesti nak beli banyak-banyak helai lagi #repeat order. 

Munafie singlet ini dengan mudah boleh sorok kan perut yang geleber dan lemak-lemak berlebihan tu, dapat memberikan effect slim bagi perut yang boroi, Pakai terus tersorok perut dan segala lemak dan selulit tu.. 

Latoja Krim Kurus : Latoja Slimming Cream

Latoja Krim Kurus : Latoja Slimming Cream

Latoja krim kurus ialah produk yang dirumus khas untuk
 membantu anda kurus dan lansing. Latoja mengandungi seperti Sambucus Nigra,
Qilnat Squalane, Minyak Jojoba Oil, Algae, Vitamin, Grapeseed Powder,dan Extracts Witch Hazel. Latoja Krim berkesan seawal minggu dan menjadi produk laku keras oleh kerana keberkesanannya. 

Sunday, October 9, 2016

Jus Kekal Dara : Anjalkan Payudara dan Ketatkan Faraj

Jus Kekal Dara : Anjalkan Payudara dan Ketatkan Faraj

Jus Kekal Dara ialah produk yang boleh menganjalkan payudara dan ketatkan faraj. Produk ini membuatkan anda terasa seperti menjadi anak dara semula. Ia merupakan minuman tenaga yang hebat khususnya untuk wanita kembali DARA khas untuk anda yang bergelar isteri dan ibu yang baru lepas bersalin. 
Jus kekal dara mengandungi ekstrak 25 jenis herba yang terpilih yang amat berkhasiat untuk membantu meningkatkan tenaga dan ghairah seksual wanita terhadap suami, melambatkan proses penuaan dan banyak lagi kelebihan.


Jus Kekal Dara terdiri dari herba terpilih iaitu Kacip Fatimah, Gingseng, Mengkudu, Pegaga, Mata Pelanduk, Herba Lipan Bara, Medan Wangi, Serapat, Puararia Mirifica, Mengkunyit, Cahaya Tulang Tiga, Teja Wangi, Mempelas Hari, Mempelas Gajah, Kembali Dara, Gajah Beranak, Sekecut, Susu Perawan, Jarum Mas, Mas Cotek, Manjakani, Inai, Susuk Ayam, Bunga Batu dan Madu.

Tati Skincare untuk Kulit Berseri-seri

Tati Skincare untuk Kulit Berseri-seri

Tati Skincare adalah produk kecantikan yang sedang laku keras sejak berada dipasaran. Customer pun tak putus-putus bertanyakan dan nak order produk skincare ini. Sebab lihat saja pada testimoni TATI Skincare memang ternyata membuatkan pengguna skincare ini puas hati dengan hasilnya yang menakjubkan.

TATI Skincare adalah produk yang Lulus KKM, Selamat & Tanpa pengelupasan. Ia dapat bertindak merawat masalah kulit kusam, kulit sensetif, jerawat dan jeragat dalam masa 3-7 hari sahaja. Tati skincare dirumuskan dari formulasi efektif berasaskan ALPHA ARBUTIN, GLUTATHIONE, COLLAGEN, VITAMIN E & C. Dengan ini wajah uolls akan kembali pinkish, glowing & cerah sekata halus bak bayi.

Saturday, October 8, 2016

Tips Kuruskan Badan Dalam Masa Seminggu

Tips Kuruskan Badan Dalam Masa Seminggu

Negara yang sangat kaya dengan makanan sedap dengan cukup rasa, cukup masin, cukup manis, cukup lemak, sebab itulah ramai juga penduduk kita cukup gemuk. Ada banyak tips Kuruskan Badan yang boleh anda amalkan. Sememangnya anda patut risaukan berat anda yang tambah berat, sebab ini adalah salah satu punca untuk risiko penyakit kronik pada masa akan datang. 



Tuesday, October 4, 2016

Petua Awet Muda dan Cantik

Petua Awet Muda dan Cantik

Setiap wanita impikan untuk kekal cantik dan awet muda walaupun berusia. Untuk itu anda perlulah amalkan petua awet muda dan cantik ini untuk menjaga kesihatan kulit untuk kekal muda, cantik dan sihat.  Biarlah angka bertambah setiap tahun...tapi anda ada cara untuk tahan supaya supaya kecantikan yang anda miliki sekarang tidak dimamah usia juga kesihatan pun terpelihara.

Friday, September 30, 2016

Hughes Matte Lipstick : Gincu Bibir yang Mengiurkan

Hughes Matte Lipstick : Gincu Bibir yang Mengiurkan 

Hushes Matte Lipstick ialah salah satu produk gincu liqiud jenama antarabangsa yang mampu membuatkan bibir anda menawan dengan pilihan warna yang menyerlahkan keanggunan bibir anda. 

Hushes Matte Lipstick ialah gincu tahan lama, kalis air, tahan coreng, matte lipstick. 
Ia memberikan bibir anda perlindungan dengan lapisan gincu yang tahan lama walau dioleskan berjam-jam. Lapisan penuh pada bibir , pigmen warna pekat yang menyiurkan, dan kemasan matte dalam formula cecair mudah untuk dipakai.

 LIPSTICK MEET MATTE (READY ONLY CODE DIBAWAH)

RIOT
CHIVALROUS
DEVOTED
ADORING
CASHMERE
FADED

Tanya dulu stok yer...


Vcare Foundation : Produk Kecantikan Terbaik

VCare foundation adalah salah satu produk kecantikan terbaik untuk membuatkan wajah anda berseri glowing, menutup cela wajah, mudah dibawa, mengurangkan kesan parut jerawat, halal dan tahan lama. Di datangkan dengan 3 jenis foundation berlainan warna untuk kesesuaian pemakainya iaitu :

vcare kod kuning kod 1 - kod kulit cerah / pinky
vcare kod purple kod 2 - kod kulit sederhana /medium&natural
vcare kod merah kod 3 - kod kulit sawo matang / brown skin


Thursday, September 29, 2016

Mesin Buang Blackhead dan Whitehead Spotcleaner

Mesin Buang Blackhead dan Whitehead Spotcleaner 

Askm, hari ne akak nak share produk yang jadi fenomena bulan sept 2016 ini ialah produk bernama Mesin Buang Blackhead dan Whitehead Spotcleaner. Produk ini menggunakan kuasa bateri AA direka khas untuk menyedut keluar spot-spot atau tanda tanda hitam pada wajah, juga bintik-bintik hitam dan putih yang degil melekat pada zon T wajah anda.


Kini anda tak perlu picit-picit, sampai nak lebam hidung dan muka anda, sebab dengan adanya mesin ini...Anda just tekan suiz ON dan letak pada kawasan yang ingin anda buat bintik-bintik hitam tersebut.

Tuesday, September 27, 2016

Badanku Kurus, Macam Mana Nak Gemuk : Chubby Chubby

Badanku Kurus, Macam Mana Nak Gemuk : Chubby Chubby

Kalau Badan Gemuk risau cari jalan nak kurus nak meramping. tapi berbeza kes kalau memiliki badan kurus, nak cari cara nak chubby chubby, gemuk sikit atau berisi. 
Pening, pening, pening, untuk pikirkan cara mengemukan badan, dah macam-macam cara buat badan masih macam papan takdak bentuk atau shape yang menampakan kewanitaan atau kejantanan.

Wednesday, September 21, 2016

Beau Mama Supplement untuk Ibu Hamil, Ibu Menyusu dan Ibu berpantang

Beau Mama Supplement untuk Ibu Hamil, Ibu Menyusu dan Ibu berpantang

Menjadi ibu suatu anugerah yang indah. Bila dah berbadan dua atau nak plan untuk hamil, anda perlu siapkan diri untuk menerima baby anda. Pemilihan supplement yang betul boleh membantu anda untuk menjadi ibu yang sihat dan anak yang sihat. 
BEAU MAMA BY VSIREH BEAUTY menfokuskan kesihatan dan kecantikan kulit ibu dan bayi serta perkembangan minda dan tumbesaran bayi seawal dari dalam kandungan. 
Formulasi baru yang menjanjikan kesan yang maksima kerana BEAU MAMA BY VSIREH BEAUTY menggabungkan ekstrak makanan terbaik untuk ibu dan bayi. 

Inginkan kulit cantik, ketika hamil??
Inginkan anak dalam kandungan sihat dan genius??
Pastinya anda perlu memilih BEAU MAMA BY VSIREH BEAUTY!!
Produk pilihan WAWA ZAINAL & ERIN MALEK ketika hamil dan juga selepas kelahiran bayi!!
Mommy Cantik Baby Genius!!

Tuesday, September 20, 2016

Produk Kecantikan : Belleza Collagen untuk Kulit Putih Berseri

Produk Kecantikan : Belleza Collagen untuk Kulit Putih Berseri

Belleza Collagen ialah sejenis serbuk kolagen lazat yang dapat membantu menyerlahkan kecantikan dalaman wanita. Selain membantu mencerahkan dan menggebukan kulit, ianya juga berfungsi merawat masalah dalaman wanita, menganjalkan payudara dan punggung, merawat masalah keputihan dan lain-lain. Ianya hanya perlu dikemam sahaja,
tidak perlu dibancuh


Belleza by Sofieya Beauty dirumuskan khas dari bahan-bahan Aktif Grade A.  Produk Belleza lebih SUPERB kesannya kerana kadar serapan bahan aktif lebih PANTAS jika nak dibandingkan dengan lambakan produk pemutihan di pasaran!

Jangan risau, Belleza By Sofieya Beauty memang selamat, 100% Herba, lulus KKM

Sunday, September 18, 2016

Minyak Herba Asma Mujarab : Rawatan Herba Tradisional

Minyak Herba Asma Mujarab : Rawatan Herba Tradisional

Minyak herba asma mujarab telah terbukti berkesan mengatasi masalah asma, batuk, berkahak, selsema, gatal kulit, kulit luka, lenguh-lenguh dan lain-lain. Minyak ini 100% selamat dengan herba terpilih dari bahan-bahan semulajadi. Tak salah untuk anda beralih atau cuba alternatif rawatan secara tradisional sebab rawatan herba telah digunakan sejak beribu-ribu tahun dahulu. 

Rawatan alternatif ini bebas tanpa kimia atau kesan sampingan yang bahaya, hal ini kerana ubat kimia yang digunakan secara terus menerus mampu memberi banyak kesan sampingan jika digunakan dalam masa yang lama.