Tuesday, October 25, 2016

Petua Kuruskan Badan dalam Masa Seminggu

Petua Kuruskan Badan dalam Masa Seminggu

Berat badan berlebihan sering kali memberi kerisauan, tidak kira lelaki mahu pun wanita. Ini kerana akan timbul masalah seperti kurang keyakinan diri, menjadi punca penyebab penyakit-penyakit lain. Anda mahukan petua kuruskan badan? Saya akan kongsikan petua kurusan badan pada entry kali ini.

Namun begitu, bagi seseorang yang sudah meningkat dewasa, berat badan boleh naik dengan kadar yang sangat cepat, sedangkan hanya makan sedikit sahaja. 
Kadar metabolism anda sudah berbeza dengan tubuh badan masa waktu muda-muda dahulu.

 Disebabkan pekara ini, ianya amat membimbangkan, kerana pada usia yang semakin meningkat dewasa, anda sepatutnya memiliki tubuh yang sihat, bagi menjalani aktiviti seharian dengan lebih mudah dan sihat.

Petua kuruskan badan? 
Nak kuruskan badan dalam masa seminggu?
Jom amalkan K.E.R.A.S:

1. K = Kalori rendah Pastikan makanan kurang kalori.  Pilih makanan yang rendah kalori seperti kurang bersantan, elakan bergoreng, bahagian kulit yang mengandungi lemak dan pilih makanan jenis bersup, bakar, stim, grill

2. E = Elakkan makan selepas maghrib. Jauhkan dari supper, mengopi  dan keluar makan berat larut malam. Banyakan minum air putih sahaja.

3. R = Rancang apa yang mahu dimakan. Bukan makan apa yang dihidang. Bukan makan apa yang ada. Pilih makanan yang rendah kalori 

4. A = Amalkan pengambilan makanan segar. Banyakkan buah-buahan dan sayur-sayuran

5. S = Lakukan Senaman sekurang-kurangnya 20 minit tiap 3 kali seminggu.

Tips K.E.R.A.S boleh membantu.

Diharap anda dapat mempraktikkan tip ini, agar mempunyai berat badan yang ideal, tidak kira berapa usia anda, tua atau muda. Kerana kesihatan yang baik bermula dengan persediaan di peringkat awal. Jom kita hidup dengan sihat, menerusi gaya hidup yang sihat.

Nak kurus dengan mudah? pantas? nak bantuan? Anda boleh mengamalkan supplement yang boleh bantu anda dari segi detox, tinggikan metabolisme untuk bakar lemak dan membina otot untuk kuruskan badan. Antara supplement yang boleh saya cadangkan ialah 

Jom lihat produk kurus yang boleh anda pilih


Kelebihan pure Slim 7D 
- Peningkatan Pembakaran Lemak
- Mengawal Selera Makan
- Meningkatkan Metabolisme
- Had Penyerapan Lemak
- Memutihkan & Memerahkan Kulit secara semulajadi
- Detox & menyah toxid
- Menganjal & Menyerikan Kulit
- Imbangan hormon
- Membentuk Bentuk Badan


1 botol rm40 sm/ rm44 ss
2 - rm70 sm/ rm74 ss
🚚 free pos

(1 biji sehari, penggunaan untuk sebulan, ada 30 Biji)


LIda





Lida Daidaihua iaitu slimming pill terbaru untuk kurangkan berat badan yang merupakan MAKANAN TAMBAHAN (supplement) DAN BUKAN UBAT.. Ia adalah pills dari 100% HERBA yang menolong menjadikan bentuk badan anda kembali kepada SHAPE yang asal TANPA KELAPARAN !!SLIMMING LIDA DAIDAIHUA adalah supplement penurunan berat badan yang berkesan dan tanpa kesan sampingan kerana ia mengandungi ekstrak tumbuhan yang dapat mengawal nafsu makan anda seperti sweet potato fiber,cyamoposis gum powder,amor phallus konjac(ekstrak dari giantarum & Jerusalem artichoke) dan alfafa serta dapat merawat obesiti.

1 - rm38 sm/ rm42 ss
2 - rm68 sm/ rm72ss
🚚 free pos

(1 biji sehari, penggunaan untuk sebulan ++, ada 36 Biji)



MaxXslim Booster

Menguruskan badan
Meningkatkan kadar metabolisma
Membakar kalori berlebihan
Melawaskan serta melancarkan pembuangan angin
Bertindak mengawal selera makan
Membuang lemak dalam usus
Menghalang pembentukan lemak
Menghalang badan menerima lebihan lemak dan karbohidrat
Membantu sistem pencernaan dan berfungsi dengan baik.
Mengatasi masalah sembelit
Tidak mengakibatkan kesan sampingan seperti
-Mual, Pening, Cirit birit, Loya, Masuk angin, Sukar tidur malam, Lesu, Alahan




maxXslim ne sangat membantu mengawal selera, tak lapar uolss, penghadaman lancar, meningkatkan metabolism untuk pembakaran lemak dan banyak lagi kelebihan. Sesuai diambil untuk yang mempunyai berat badan berlebihan, darah tinggi, kencing manis, ibu menyusu dan tak menyebabkan kesan sampingan jika diambil sebab ianya  100% dari extrak bahan-bahan semulajadi.

1- rm68 sm/ rm72 ss
2 - rm128 sm/ rm132 ss


(1 biji sehari, penggunaan untuk sebulan, ada 30 Biji)





Kelebihan Yurill Susu Detox 
- Menyingkirkan toksin dan lemak berlebihan
- Mengawal selera makan, rasa kenyang berpanjangan
- Meningkatkan metabolisme badan
- Menurunkan berat badan
- Menambahkan tenaga, tidak cepat letih lesu
- Meningkatkan tahap kesihatan dalaman
- Mencegah gout, sakit sendi juga gastrik
- Melawaskan pembuangan air besar, bagus untuk sembelit


1-  Rm45 sm/ rm49 ss 
2- rm83 sm/ rm87 ss

( Berat sejar 250gram, bancuh 1 scoop, ambil 2 kali sehari)



Kelebihan Jamu Surut Ayu
Jamu Surut Ayu merupakan jamu terbaik dari INDONESIA. diperkaya dengan 100% Herba semula jadi untuk Menurunkan Berat badan, ia boleh menggalakkan metabolisme dan meningkatkan tenaga, Membantu tubuh membakar lemak cepat dan menghapuskan pemendapan lemak. Tidak perlu banyak senaman dan diet
~Menurunkan berat badan
~Mengecilkan perut
~Membakar/menghancurkan lemak
~Mengurangi nafsu makan
~Melawaskan buang air besar(tanpa cirit birit)
~Merangsang metabolisme
~Mengencangkan otot perut


Offer RM 30 sm/ RM34 ss 
(Makan 1-2 biji untuk sehari, 30biji sekotak)



Kelebihan Jelita Pro
Membakar lemak berlebihan dalam badan (kuruskan badan)
Merawat jerawat dan mencantikan kulit.
Melancarkan pembuangan air besar
Menyingkirkan TOKSIN di dalam badan
Melancarkan perjalanan haid
Menghilangkan bau badan
Menyejukan badan
Menghilangkan kelesuan , lemah lemah serta lenguh-lenguh seluruh badan
Menyempitkan faraj (pulih dara)
Mengembalikan tenaga setelah penat bekerja
Lenguh-lenguh sendi
Mencegah dan mengubati kencing manis
Mencegah dan mengubati darah tinggi
Mengawal bacaan gula bagi penyakit kencing manis
Mengawal tekanan darah tinggi
Pulih tenaga batin
Mendapatkan zuriat


Offer rm45 sm/ rm49 ss 
(2 biji sehari, penggunaan untuk sebulan, ada 60 Biji)



Kelebihan MaVellous TrueDetox
~ Meningkatkan kadar metabolisma
~ Menghalang penyerapan karbohidrat
~ Detoksifikasi (membersihkan usus daripada kotoran yg melekat)
~ Mempercepatkan proses pembakaran lemak
~Mengawal selera makan
~Mempercepatkan proses penurunan berat badan
~ Meningkatkan tenaga & meremajakan kulit serta awet muda
~ Meningkatkan prestasi kesihatan secara keseluruhannya.
~membaik pulih kerosakan sel dan tisu di kesemua sistem badan
~ Melawaskan pembuangan air besar


1 - rm40 sm/ rm44 ss
2 - rm73 sm/ rm77 ss

( Berat sejar 250gram, bancuh 1 scoop, ambil 2 kali sehari)


Kelebihan Red Bella Body Wash
Produk mandian yang membantu membakar lemak semasa mandi dan mencerahkan bahagian tubuh
- Mencerahkan kulit seluruh badan
- Membantu merawat masalah kulit (gatal, kudis, panau, jerawat)
- Memecahkan lemak degil / selulit
- Membuang angin dan melancarkan peredaran darah (bagus untuk wanita dalam pantang)
- Menganjal dan mengekalkan kelembapan semulajadi kulit
- Membantu menghilangkan parut
- Mengatasi masalah tona kulit tidak sekata
- Menghilangkan hitam di belakang leher, ketiak dan celah paha
- Mengurangkan kesan regangan / strechmark serta tumit kaki pecah2



Offer RM55sm/ RM59 ss 
Isi kandungan: 450 ML / Botol tahan 2-3 bulan



Kelebihan SexyLady Lotion
Produk kurus jenis sapu, anda hanya perlu sapu bahagian tubuh yang berlemak 3-4 kali sehari untuk mendapatkan hasil yang memuaskan.
-membantu menghilangkan lemak degil dibawah lapisan kulit
-memudarkan kesan selulit
-meruncingkan wajah jika sapu dibahagian v muka anda
-memudarkan parut di kulit
-mengurangkan inci berkurang serta merta ( paling cepat sepantas 1 minit)
-mengharumkan kulit
-menanggalkan daki degil dikulit
- tidak panas dan tak pijarkan kulit
- Wanita mengandung dan dalam pantang BOLEH guna
- lelaki perempuan boleh guna
-memutihkan kulit hari demi hari.
-menghilangkan buncit serta boroi.
-membuang angin dalam badan.
-mencantikan serta menghaluskan kulit.
-Tak perlu penat-penat telan suplment dah. 
-Tiada risiko penyakit masa hadapan.
-100% daripada bahan organic yang begitu berkesan.


Offer rm65 sm/ rm69 ss 
(Kandungan 150 ml penggunaan untuk 1-2 bulan)


Latoja Krim Kurus

Latoja Slimming Cream
✅Memecahkan lemak
✅Menghilangkan selulit & stretch mark
✅Membuang lebihan angin
✅Kesan serta merta
✅Whitening
✅Mudah digunakan



Offer rm30 sm/ rm34 ss
🚚 free pos


Diet booster chia seed 

Kelebihan Diet booster Chia seed
 100% berasaskan bahan semulajadi tanpa kimia.
Ianya mengandungi 15 kapsul.
✔Meningkatkan Tenaga
✔ Membakar Lemak
✔ Mengurangkan Berat Badan dan mengenyangkan
✔ Membersih & Penyahtoksin
✔ Meningkatkan Sistem Imun
✔ Menyihatkan & Melancarkan Sistem Pencernaan dan Penghadaman



~Boleh diamalkan oleh kanak-kanak,orang dewasa,wanita hamil,wanita menyusu..
~Sangat disarankan untuk diambil bersama diet harian..
~boleh direndam dalam air,ditabur dlm nasi,sup,yogurt dll..

1 - rm30 sm/ rm34 ss 
🚚 free pos

**********************************************************

Pening nak cuba mana satu? nak penyelesaian segera?
Cuba pakai spender selim/ singlet selim pun boleh....memperkenalkan spender munafie brand dari jepun 



Kelebihan Munafie Slimming Panty
Spender ajaib..dari Nippon#Japan Munafie Slimming Panty fit up to xxxl ...ramai yang dah beli sehelai terpaksa repeat order untuk beli banyak helai.
Material yang sangat selesa, menyerap peluh dan jika beli satu mesti nak beli banyak-banyak helai lagi ‪#‎repeat‬ order


rm20 sm/ rm24 ss
inc pos


Walau apa pun pilihan produk kurus yang anda cuba, jangan tanya akak, sebab akak pun tak tau mana yang ok...hampa goggle search la sendiri testimoni @ cuba je lah mana2 produk kurus/ ubat kurus ne. Kalau uolss  nak cuba, uolss boleh inform dan pm/Whatsapp seterusnya terus order.

uolss boleh cuba sendiri Ubat Kurus mana yang anda berminat ^__^ dan rasa nak cuba. Apa-apa pun perlulah anda konsisten dan jaga makan dan minum untuk membuahkan hasil kurus yang diidamkan


Adakah anda teruja nak cuba Ubat Kurus/
Produk kurus diatas?






Pm inbox fb: imah Hmie

Pm/Whatsapp: +60199278721

No comments:

Post a Comment