Thursday, July 20, 2017

Jamu Mak Dara Gold : Kebaikan untuk Wanita

Jamu Mak Dara Gold : Kebaikan untuk Wanita

Jamu mak dara gold merupakan produk berasaskan ramuan herba tradisonal untuk memastikan dalaman wanita terpelihara dengan baik. terlalu banyak kebaikan bila amalkan jamu, yang penting anda sabar dan terus amalkan untuk kesihatan berpanjangan. Antara kelebihan jamu mak dara gold ialah ia merapat dan mengetatkan faraj yang longgar, mengurangkan air pada faraj dan menghilangkan bau yang kurang menyenangkan, menaikkan peranakan ke tempat asal, menguatkan kemutan faraj, mengembalikan kesempurnaan hubungan, meningkatkan tahap keghairahan dan memulihkan lemah nafsu syahwat, mengatasi masalah keputihan, mengembalikan tenaga zahir dan batin seperti keletihan.

Bagi wanita yang baru melahirkan anak, eloklah diamalkan pengambilan jamu mak dara pada hari ketujuh dalam pantang. Amalan ini dapat mengembalikan tenaga, menegangkan otot2 yang kecut, menyembuhkan luka bersalin, memulihkan dan menyempitkan lagi faraj dan mengecutkan rahim. Jamu ini juga boleh melangsingkan tubuh wanita dan mengatasi masalah haid seperti senggugut dan pusingan haid yang tidak teratur. Ia juga bukan sahaja mencantikkan tubuh malah mencantikkan kulit yang tidak bermaya.

Jamu mak dara gold (60biji)

Kelebihan Jamu Mak Dara Gold ialah:-

1. Menyuburkan rahim
Tubuh setiap wanita berbeza mengikut individu. Perbezaan ini memerlukan setiap wanita memiliki sistem peranakan yang sihat dan subur, agar kitaran hormon berfungsi dengan lebih lancar. Ia juga memerlukan formulasi khas untuk mengekalkan keseimbangan nya.


2. Mengatasi masalah keputihan
Setiap 1 dari 3 wanita pasti mengalami masalah keputihan tidak kira status bujang atau yang sudah berkahwin. Masalah ini terjadi kesan dari pemakanan dan juga persekitaran wanita itu. Faraj yang sihat memerlukan penjagaan sempurna luar dan dalam.


3. Merapatkan faraj
Wanita sudah berkahwin dan melahirkan, akan mendapati fenomena otot faraj yang longgar sebagai suatu masalah. Bahan-bahan seperti akar serapat dapat membantu mengembalikan ketegangan otot faraj agar dapat merapatkan kembali faraj bermasalah.


4. Menambah nafsu syahwat
Libido rendah atau kurang syahwat merupakan penghalang terbesar bagi mereka yang sudah melahirkan untuk menjalin hubungan intim bersama pasangan. Rangsangan diperlukan dari dalam minda dan luar bagi mengatasi masalah ini.


5. Memberi Tenaga 
Kecergasan tubuh wanita menggalakkan kecerdasan minda. Wanita yang menggalas tanggungjawab sebagai seorang ibu, isteri dan bagi mereka yang berkerjaya amat memerlukan tenaga untuk melakukan tugas harian.


6. Membuang toksik dalam badan
Pemakanan seharian, pencemaran alam sekitar dan ketegangan dapat meningkatkan kuantiti toksik dalam sistem tubuh. Proses menyingkirkan toksik amat penting bagi mengelakkan keracunan organ dalaman tubuh, mengurangkan masalah bau badan dan faraj serta melancarkan perjalanan darah.


7. Memperbaiki sistem kitaran haid
Kitaran haid yang teratur adalah penting untuk memastikan keseimbangan hormon Estrogen. Pelbagai kesan akan timbul sekiranya kitaran haid tidak teratur seperti pertambahan berat badan, sukar mendapat kan cahaya mata dan lain-lain.


8. Membakar lemak berlebihan
Lemak berlebihan menyebabkan pertambahan berat badan. Pembakaran lemak berlebihan menggalakkan penurunan berat badan, dapat mengekalkan barat badan yang ideal dan memperkemaskan penampilan.


9. Membuang angin
Angin terhasil daripada pemakanan yang ti- dak seimbang dan pendedahan pada persekitaran yang kurang sihat. Pembuangan angin berlebihan dapat mengurangkan masalah ketidakselesaan badan.


10. Mengurangkan masalah bau badan
Masalah bau badan adalah normal bagi mereka yang berbadan besar dan sudah melahirkan. Pengamalan pemakanan tambahan dan diet seimbang dapat membantu mengurangkan masalah bau badan.


11. Mengatasi masalah kemaluan berbau
Pengurangan toksik dalam badan sekaligus dapat mengurangkan masalah bau badan dan masalah kemaluan berbau.


12. Mengurangkan kesakitan di bahagian pinggang
Kesakitan di bahagian pinggang merupakan kesan langsung dari gaya hidup aktif dan penggunaan otot pinggang secara eksesif.


13. Mengurangkan masalah lemah tubuh badan terutamanya bagi ibu-ibu selepas bersalin
Ibu-ibu selepas melahirkan selalunya mengalami masalah lemah tubuh badan. Pemakanan tambahan yang serasi dapat membantu mengurangkan masalah lemah tubuh badan.


SOALAN YANG SERING DI TANYA
1. Bolehkah Jamu Mak Dara di amalkan semasa datang haid?
JAWAPAN :Tidak perlu diamalkan jika perjalan period sudah lancar.
Boleh di amalkan jika perjalanan period keluar tidak lancar.Contoh nya keluar sedikit-dikit tapi mengambil jangkamasa yang lama .Kurangkan dos atau makan cuma selang sehari sahaja

2. Bilakan waktu yang sesuai untuk makan Jamu Mak Dara selepas melahirkan?
JAWAPAN : Bagi orang yang baru melahirkan anak, eloklah di amalkan pengambilan jamu mak dara pada hari ketujuh (7) dalam pantang. Amalan ni dapat mengembalikan tenaga, menegangkan otot-otot yang kecut, menyembuh luka bersalin, memulih dan menyempitkan lagi faraj dan mengecutkan rahim...Jika bersalin secara pembedahan - 3 minggu selepas melahirkan.cara minum spt di atas!

3. Bolehkan mengamalkan Jamu Mak Dara dan di waktu yang sama makan supplement yang lain??
JAWAPAN : Boleh . Cuma jarakkan waktu nya

4. Kenapa kepala saya pening2 di waktu peringkat awal mengamalkan Jamu Mak Dara?JAWAPAN ; Pening kepala terjadi di sebabkan oleh metabolisme di dalam badan yang rendah dan proses ini membantu meningkatkatkan kembali metabolisme badan.
Untuk mengatasi masalah tersebut minum banyak air kosong .
Sekurang-kurang nya 8 gelas satu hari. Lagi banyak lagi bagus....

5. Kenapa ari2 saya sakit ketika mengamalkan Jamu Mak Dara?
JAWAPAN : Ini adalah kerana rahim anda tidak berapa sihat.
Sakit ari2 tersebut cuma sementara kerana dalam proses membaik pulih kan rahim tersebut.

6. Boleh kan saya mengamalkan Jamu Mak Dara jika berhasrat untuk mengandung?
JAWAPAN : Amat di galakkan kerana salah satu khasiat utama adalah -->menyuburkan rahim.
Ramai testimoni telah berjaya mengandung setelah mengamalkan Jamu Mak Dara.
Jika anda sedang merancang...sila amalkan satu kotak di peringkat awal.Jika belum berhasil sebaik nya amalkan sehingga 3 kotak. Sekiranya anda merasakan ada kelainan spt lambat datang haid ...harap berhenti makan jamu dan buat pemeriksaan air kencing utk memastikan samada anda mengandung atau tidak!!

7. Selalu orang akan kaitkan jamu ini panas dan mengganggu proses utk mendapatkan zuriat. Benarkan begitu?
JAWAPAN : Mengamalkan jamu mak dara tidak mengganggu proses utk mendapatkan zuriat!!Malah dia akan menambahkan kemutan di faraj dan menambahkan kesempurnaan hubungan suami isteri.Meningkatkan tahap keghairahan.

8. Saya rasa amat mengantuk /penat di peringkat awal makan JMD?
JAWAPAN : Itu adalah proses pemulihan dan berlaku hanya sementara sahaja.Itu adalah tanda banyak toksin didalam badan.Bukan semua orang merasakan simptom tersebut.Itu adalah petanda baik.Insya'Allah anda akan segar sentiasa selepas itu.

9. Kenapa keputihan saya keluar dengan banyak nya..?
JAWAPAN : Itu adalah perkara biasa .Teruskan makan jamu..Lazim nya selepas itu keputihan akan berkurangan dan ada yang hilang terus dari masalah keputihan

10. Boleh kan amalkan Jamu Mak Dara jika saya masih menyusukan bayi ??
JAWAPAN :Tidak menjadi masalah .Tidak memberi kesan negatif kepada bayi anda.
Malahan mengamalkan jamu akan membantu menambahkan air susu ibu.

11. Bolehkah JMD membantu menyelesaikan masalah kitaran haid yang tidak
menentu?
JAWAPAN : Salah satu khasiat adalah membetulkan sistem kitaran haid.

12. Kenapa darah haid saya keluar dengan banyak?
JAWAPAN : Itu adalah kesan positif kerana ia melancarkan pengaliran darah haid anda.
Darah haid memang perlu di keluarkan dengan kadar yang sepatut nya agar tidak tertinggal didalam rahim. Ini akan menimbulkan masalah rahim dimasa akan datang.

13. Boleh kan saya makan Jamu Mak Dara sedangkan saya masih belum berkahwin?
JAWAPAN : Tidak di galakkan. Sebaiknya makan lah Jamu Anak Dara...Sudah memadai.

14. Kenapa saya tidak turun berat badan ?
JAWAPAN : Jamu Mak Dara BUKAN produk utk melangsingkan badan. Ia adalah produk herba yang khusus utk kesihatan dalaman wanita. Cuma kelebihan nya banyak membantu mereka yang menghadapi masalah berat badan. Ramai testimoni turun berat badan jika mengamalkan dengan konsisten. Kurangkan makan berlemak dan berminyak .
Pastikan banyak minum air !!

PERINGATAN - 
Testimoni adalah berbeza-beza ...
ikut keserasian badan masing-masing.

15. Benarkah jamu ini membantu merapatkan lagi hubungan suami isteri?
JAWAPAN : Di akui ramai yang telah mengamalkan nya. Lazim nya selepas makan jamu mak dara selama 7 hari , suami akan merasakan perubahan pada alat kelamin isteri. Insya'Allah....offer rm55 sm/ rm59 ss
🚚 free pos


SMS/Whatsapp: +60199278721

Klik link dibawah utk whatsapp

@ pm inbox Fb: imah Hmie


Click dibawah dan lihat dibahagian label 
untuk lihat senarai produk-produk kami


 ~ ::: THANK YOU FOR SHOPPING WITH US ::: ~ 
No comments:

Post a Comment