Monday, April 2, 2018

Cara Besarkan Payudara : Rapibust

Cara Besarkan Payudara : Rapibust


Rapibust merupakan kolagen mask payudara yang berkesan memperbesar payudara dan menegangkan payudara yang kendur seawal 7-10 hari. Ianya mengandung kolagen semulajadi yang dapat membantu membesarkan dan menegangkan payudara anda dengan cara yang selamat dan berkesan! Tiada ada kesan sampingan! Tidak melantun balik kesan selepas berhenti pakai! Cara pemakaian sangat mudah, hanya masukkan mask pada bra anda, sangat praktis dan mudah dipakai.

Anda tidak risau kesan sampingan sebab ininya bukan ubat hormon, tidak bahaya dan tidak mengandungi ubat-ubatan seperti hormon merangsang pembesaran payudara!
Jadi rapibust ini sesuai dipakai oleh semua golongan wanita termasuk ibu yg menyusu!!
kerana hanya menggunakan kolagen semulajadi and menyerap masuk ke lobus payudara , dengan ni payudara akan menjadi tegang dan besar, tambahan pula tidak kembali ke saiz asal jika berhenti menggunakannya!!

Apa kata pengguna tentang rapibust

1st pakai treatment pertama, xrasa ape2 perubahan mask kolagen payudara ni... tetapi bila teruskan treatment kedua... perubahan AMAT ketara!!! Payudara menjadi tegang dan tidak kendur teruk lagi, sebab dah breastfeed 3 anak.... so..amazing kan?? Tak caya hanya mask kolagen boleh menegang dan membesarkan payudara !! Sekarang jann teruskan lagi treatment yg ke3 dah!!! huhu... breast jann dah besar 1 cup !!!! Banyak lagi dah terbukti memang mask kolagen ni berkesan!!!! 

Cara pakai RAPIBUST:
1- letakkan rapibust ke dalam bra (lapik span utk mengelakkan bra basah)
2- pakai kembali bra anda
3- pakai selama 8 jam atau sampai rapibust kering, kemudian tanggalkan dan blh ganti yang baru
4- 1 kotak mengandungi 4 pises @ 2 pasang untuk kegunaan 2 hari
5- Untuk hasil yang maksima, gunakan setiap malam sebelum tidur selam 1 minggu berturut-turut. Tidak ada efek sampingan dalam penggunaan Rapibust Masker Kolagen Payudara kerana 100% natural!!!
♥ Rapibust Masker Kolagen Payudara hasrat untuk mempunyai bentuk payudara ideal dan pejal kini bukan mustahil lagi..
♥ Kolagen Mask Payudara terbaru di dunia yang dapat memperbesar payudara dan menegangkan payudara yang kendur anda dalam hanya 10 hari.

 Masker payudara mengandungi protein peptida yang boleh membekalkan protein kepada payudara kita dan mengembalikan metabolisme normal sel-sel Natrium asid hyaluronik dalam masker kolagen payudara dapat meningkatkan metabolisme payudara, menjadikan payudara anda berkulit lembut, licin dan bebas dari kedutan, meningkatkan keanjalan dan mencegah penuaan payudara. 


1 box isi 4 pcs atau 2 pasang untuk 2 hari

 For better results, gunakan setiap malam sebelum tidur selama 10 hari berturut-turut iaitu 5 box (for one full treatment) 

Kenapa mesti guna 3 treatments dengan tidak berhenti? 

First Treatment - Growth 
Second Treatment - Compacting 
Third Treatment - Constant 1 box RAPIBUST contains 4 pieces. 

1 EFFECTIVE TREATMENT COURSE = 5 BOXES 

After 3 - 5 courses = visible and permanent results. 

RAPIBUST BREAST MASKER 
1 BOX ~RM20 (SM) RM24 (SS)
3 BOX ~ RM43 (SM) RM47 (SS)
5 BOX ~ RM65 (SM) RM69(SS)
berminat?Pm inbox Fb: Imah hmie::anda tentu meminati::
~~ terima kasih kerana mengunjungi blog ini ~~

No comments:

Post a Comment