Thursday, February 16, 2017

Gel Amani Rawat Masalah Sakit Sendi dan Sakit Lutut

Gel Amani Rawat Masalah Sakit Sendi dan Sakit Lutut

Sakit sendi adalah kesakitan yang sering melanda melibatkan struktur tulang  sendi dibahagian mana-mana badan seperti femur, tibia, fibula, tempurung lutut (patela) atau ligamen dan tulang rawan lutut. Sakit sendi boleh terkena kepada semua peringkat umur bergantung kepada keadaan atau aktiviti setiap individu.Memang tak selesa kalau asyik sakit sendi sebab ia boleh menjejaskan rutin hidup untuk bergerak, berjalan, menaiki tangga, berlari,  menunaikan ibadah dan apajua aktiviti yang memerlukan pergerakan.Mana mungkin anda hanya bertahan dengan ubat tahan sakit, ia bakal mendatangkan side effek lain jika diambil secara berterusan. Oleh itu saya memperkenalkan alternatif rawatan melegakan sendi iaitu GEL AMANI.


Gel Amani dihasilkan semata-mata khas untuk membantu yang mempunyai masalah sakit lutut dan sendi. Kami faham kesengsaraan untuk melakukan aktiviti harian terutama ketika duduk atau berdiri dalam solat. Ramai yang terpaksa berkerusi sewaktu bersolat. Sedikit sebanyak fokus dalam melaksanakan ibadah terganggu. Atas kesedaran inilah Amani Malaysia tampil membantu mengatasi masaalah ini.

GEL AMANI Berasaskan Dari Perpindahan Teknologi * BIOTEX* Yang Terkenal Di Amerika Syarikat, Berada Di Pasaran MALAYSIA.

Gel AMANI Di Perbuat Daripada DMSO, Iaitu Sejenis Bahan Semulajadi Dari Getah Pokok Pine, Mempunyai Kemampuan Yang Luar Biasa Dalam Menembusi Kulit Dan Telah Menunjukkan Keupayaan Untuk Menggalakkan Penyembuhan Keradangan Dan Kerosakan Tisu . 

DMSO Adalah Singkatan Untuk Dimetilsulfoksida Dan Boleh Menyebabkan Kerengsaan Kecil Dan Sementara Pada Kulit.
Kajian Telah Menunjukan Keberkesanan DMSO Dalam Rawatan Kerosakan Tisu, Terutama Untuk Rawatan Sistitis Celahan (Keradangan Dinding Pundi Kencing). 

Banyak Komuniti Perubatan Eropah Menyokong Penggunaan DMSO Sebagai Rawatan Bagi Artritis Dan Bursitis. Di Amerika Syarikat, Pengamal Perubatan Menggunakan Liberal DMSO Selama Beberapa Dekad Dalam Rawatan kerosakan tisu Penghubung ( Sendi ), Gangguan Dermatologi, Saraf Dan Sesetengah Terapi Imunologi.


CARA GEL AMANI BERTINDAK
Gel Amani bertindak meresap masuk kedalam otot & tulang. Penggunaan Gel Amani secara berterusan akan membantu menghantar darah yang mengandungi segala zat yg diperlukan untuk memasuki ruang-ruang kosong yang cedera untuk proses penyembuhan.


FUNGSI GEL AMANI 
 Menyembuhkan arthritis (sakit lutut akibat kehilangan pelincir).
 Menyembuhkan sakit lutut akibat kecederaan.
 Menyembuhkan sakit sendi.
 Menyembuhkan sakit tulang.
 Menyembuhkan sakit otot.
 Melegakan sakit akibat gout peringkat awal.


CIRI - CIRI GEL AMANi
 Kuantiti 60ml.
 Di Perbuat Daripada Getah Pokok Pine Tanpa Steroid.
 Di Sokong Oleh Komiditi Eropah.
 Lulus KKM.
 Di Jamin Halal. 100% Produk Bumiputra Muslim.

KEISTIMEWAAN GEL AMANI 

 Berkesan Untuk Sakit Lutut, Sendi, Tulang & Otot.
 Bantu Peyembuhan Keradangan Dan Kerosakan Tisu.
 Tiada Kesan Sampingan.
 Berkesan Dalam Masa 7 Hari.

CARA GUNA GEL AMANI 
 Bersihkan terlebih dahulu bahagian yang sakit.
 Sapu gel di bahagian yang sakit dengan sekata.
 Biarkan bahagian yang telah disapu dengan gel terbuka selama 10 minit.
 Sapu 3 kali sehari.
 Jika tahap kronik mestilah sapu setiap 4 jam.

TESTIMONI GEL AMANIHarga pasaran rm129.90

NOW OFFER RM70 sm/ rm74 ss 
include pos

Whatsapp: +60199278721
www.wasap.my/60199278721

pm inbox Fb: imah Hmie
::Anda tentu meminati::


 ~ ::: THANK YOU FOR SHOPPING WITH US ::: ~ 

No comments:

Post a Comment