Thursday, February 9, 2017

Hannis Green Coffee : Kopi Hijau untuk Kurus dan Sihat

Hannis Green Coffee : Kopi Hijau untuk Kurus dan Sihat

Kopi hijau ialah green coffee yang berasal dari biji kopi yang belum mengalami proses pemanggangan /roasting sebagaimana minuman kopi biasa yang kita minum. Biji kopi yang belum dipanggang mengandungi kandungan Asid Klorogenik yang jauh lebih tinggi (3x ganda), yang berupaya menjadi 'booster' sebagai pembakar lemak & kalori lebih pantas, meningkatkan stamina seterusnya mencegah pembentukan lemak baru di bawah lapisan kulit. Disebabkan itu, Kopi Hijau digunakan secara meluas untuk tujuan diet dan penurunan berat badan secara sihat dan selamat. 

Kopi hijau atau Green coffee menjadi produk viral oleh individual yang ingin mengurangi lemak berlebih dalam tubuh.Populariti kopi hijau meluas sejak di tayangkan oleh salah satu program kesihatan paling terkenal di dunia, The Dr. OZ Show. Kopi hijau terbukti mampu membantu menurunkan berat badan, mengawal selera makan, pembentukan lemak baru dan menyihatkan tubuh badan pada pengamalnya.

Oleh kerana mempunyai nilai komersial yang bernilai, wujudnya produk HANNIS GREEN COFFEE yang mempunyai kandungan kopi hijau yang tinggi bagi membantu anda kurus, menurunkan berat badan secara semulajadi tanpa perlu berdiet ketat. Hanya dengan amalkan minuman ini secara rutin. Pasti anda akan terkejut dengan hasil ajaib minuman ini.Manfaat Kopi Hijau : Green Coffee

Kopi hijau sangat kaya akan antioksidan yang berguna untuk mengurangi efek kerosakan sel akibat dari radikal bebas dalam tubuh kita.

Kandungan Asam klorogenik yang terdapat di dalamnya mampu meningkatkan Basal Metabolic Rate (BMR) dalam tubuh sehingga mampu meminimumkan pelepasan glukosa berlebihan dari hati ke dalam darah. Kandungan ini juga mampu meningkatkan kemampuan pembakaran lemak oleh tubuh.

Kandungan nutrisi dan mineral dalam kopi hijau mampu mengawal kadar nutrisi dalam tubuh kita. Hal ini juga membuat tubuh dapat membakar lemak dan kalori yang tidak diinginkan dengan cepat.

Kopi dikenal sebagai perencat nafsu makan yang sangat efektif, sehingga anda boleh mengawal keinginan makan berlebihan.

Ekstrak biji kopi disebut mampu menurunkan kadar gula yang tinggi dalam aliran darah kita.

Salah satu penelitian juga menunjukkan bahwa kopi hijau dapat mencegah dan mengurangi kolesterol.

Kandungan Gamma-aminobutyric Acid (GABA), Teofilin, epigallocatechin gallate, dll didapati mampu menyihatan kulit, memperlambat penuaan dan mencegah penuaan.

credit gambar dari : https://www.greencoffee.id/
Hannis Green Coffee

sekotak ada 15 paket/ 1 hari 1 paket / minum semasa sarapan/
untuk membantu pembakaran lemak: banyakan minum air putih 3 liter/ daysteruja nak cuba kopi hijau hannis?


now offer 

1- rm28sm/ rm32ss
2- rm55sm/ rm59ss

sms/Whatsapp: +60199278721
pm inbox Fb: imah Hmie

CLICK FOR WHATSAPP

www.wasap.my/60199278271


::Anda tentu meminati::


 ~ ::: THANK YOU FOR SHOPPING WITH US ::: ~ 

4 comments:

  1. Belum cuba belum tahu..

    ReplyDelete
  2. kalau bulan puasa pengambilan macam mana pulak ya ? dengan berapa liter air dan bila

    ReplyDelete
  3. kalau bulan puasa pengambilan macam mana pulak ya ? dengan berapa liter air dan bila

    ReplyDelete